Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Jägermeister.
20. dubna 2021 17:57
Čas čtení 1:42
Sponzorovaný obsah

Noční život jako by už skoro neexistoval. Zapoj se do iniciativy #SAVETHENIGHT a pomoz zachovat svobodu, odvázanost a radost

Noční život jako by už skoro neexistoval. Zapoj se do iniciativy #SAVETHENIGHT a pomoz zachovat svobodu, odvázanost a radost
Zdroj: Jägermeister
KULTURA
Uložit Uložené

Jägermeister podporuje noční život a kulturu. Mrkni na spot Óda na noční život.

Pamatuješ si na loňský rok a iniciativu #SAVETHENIGHT od Jägermeisteru, která zachraňovala noční život a kulturu? Historie se opakuje a se spotem Óda na noční život Jägermeister vzdává hold noci a jejímu kulturnímu významu. #SAVETHENIGHT zahrnuje několik forem dlouhodobé podpory nočního života a těch, kteří po nocích pracují v kulturním prostředí. Klikej na web a rezervuj si online hovor s oblíbeným umělcem, barmanem, módním návrhářem nebo hudebníkem.

Doporučeno
Iniciativa SAVETHENIGHT od Jägermeistera vybrala DJ's, které finančně podpoří. Částku 1,6 milionu přerozdělila mezi 56 hráčů Iniciativa SAVETHENIGHT od Jägermeistera vybrala DJ's, které finančně podpoří. Částku 1,6 milionu přerozdělila mezi 56 hráčů 18. září 2020 12:04

Zachraňme noční život, nenechme si vzít svobodu, autenticitu a tvořivost

Noční život nejsou jenom propité noci v profláknutém klubu. Je to svoboda, tvořivost, propojení lidí, skutečnost, že jsi součástí něčeho většího, a právě na to poukazuje nový film společnosti Jägermeister, který nese název Óda na noční život a divákům připomíná, proč je důležité zachránit noční život. Snímek vzdává čest klubové kultuře a vypráví příběhy hudebníků, pouličních umělců a propagátorů současné módy, kteří tvoří noční život, milují ho a žijí pro něj.

Jägermeister
Zdroj: Jägermeister

Určitě si vzpomínáš na minulý rok, kdy se Jägermeisteru pomocí iniciativy #SAVETHENIGHT podařilo podpořit kulturu po celém světě. Tehdy se jenom v Česku vybrala částka 1,6 milionu korun, která byla rozdělena mezi 56 DJ's a protože je na kulturu státem stále zapomínáno, Jägermeister plánuje na tento úspěch navázat. Noční život je pro mnoho z nás důležitější, než ten denní. V noci začínáme být tím, kým jsme, je nám poskytnut prostor pro svobodu, zábavu, autenticitu a to je jen zlomek důvodů, proč stojí za záchranu

#SAVETHENIGHT propojuje umělce s fanoušky

Do iniciativy #SAVETHENIGHT se zapojili nejrůznější umělci jako Nobodylisten, DjFriky, Kewu nebo módní návrhář Jan Černý. Na platformě Save-the-night.com si desítky hodin volali se svými fanoušky, čímž od Jägermeisteru získali finanční podporu  a nesmíme opomenout ani projekt Save The DJ's, do kterého se připojilo více něž 300 DJů z České republiky a Slovenska. Společně vytvořili speciální DJ set pro tuto příležitost, která zachraňuje noční život. „Spojme všichni své síly, abychom zachránili noc,“ zní poselství iniciativy #SAVETHENIGHT.

Jägermeister
Zdroj: Jägermeister

Bookni si oblíbeného umělce a získej od něj tipy a triky

Pomocí finančních prostředků Meister Fund Jägermeister i nadále poskytuje finanční podporu umělcům a tvůrcům, kteří se věnují celé škále umění. Ti pak na webu Save-the-night mluví se svými fanoušky, radí jim, učí je a nebo si s nimi jen povídají o tom, co milují na nočním životě. 

#SAVETHENIGHT prostě spojuje kreativní lidi, milovníky nočního života, rozdmýchává nápady, přináší zábavu od sítě Meisterů a dává divákům příležitost osobně tvůrce podpořit. Zapojit se může kdokoliv, stačí pár kliků a můžeš být ve spojení s tvým hrdinou, který se s tebou podělí a svoje tipy a triky.

Na vybrané trhy koncem roku navíc dorazí speciální lahev Jägermeisteru z edice Meister Edition, jejíž výtěžek poputuje na iniciativu #SAVETHENIGHT a podpoří umělce a všechny ty, kteří dělají noční život takovým, jaký ho milujeme.

Domů
Sdílet
Diskuse