Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2021 19:33
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov má spolupráci s Jaromírem Nohavicou. Nevěřil jsem, že se to podaří, říká

Pouličný autor tónov má spolupráci s Jaromírem Nohavicou. Nevěřil jsem, že se to podaří, říká
Zdroj: Wikimedia/Ben Skála/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

P.A.T. vydává skladbu s názvem Já viděl divoké koně, na níž mu hostuje legendární český zpěvák Jaromír Nohavica.

Legendárního českého zpěváka pozval Pouličný autor tónov na spolupráci již v době, kdy tvořil album Franto 2. Tehdy se však objevil problém s vydavatelstvím, pod kterým Nohavica působil, a tak raper vzácnou sloku použít nemohl.
 
Nyní se však problémy vyřešily a fanoušci tak mají možnost slyšet netradiční spojení, ve kterém oba hlavní aktéři vyzývají, aby posluchači četli i mezi řádky textu.

Doporučeno
Ruská verze Lil Pumpa, ale ještě šílenější. Kdo je Morgenshtern a jak se z youtubera stal nejposlouchanější raper? Ruská verze Lil Pumpa, ale ještě šílenější. Kdo je Morgenshtern a jak se z youtubera stal nejposlouchanější raper? 1. května 2021 10:57


Novinka s názvem Já viděl divoké koně sice zatím nedostala videoklip, P.A.T. však již tradičně přidává alespoň jednoduchou vizualizaci.
 
Pouličný autor tónov v současnosti pracuje na novém albu, které bude podle jeho slov mnohem rapovější než Franto 2. Toto své alterego opět alespoň na chvíli vytlatčí a vrátí se P.AT., který bude chtít lyricky i projevem udělat pořádek.
 
P.A.T. v tomto případě připravil produkci pro sebe i Jaromíra Nohavicu a předpokládáme, že v nastoleném trendu produkování hudebních podkladů bude pokračovat i na dalším albu.

Domů
Sdílet
Diskuse