Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. května 2021 19:40
Čas čtení 0:45
Jakub Paulík

Erotický film 365 dní od Netflixu bude mít dvě pokračování. Čeká nás milostný trojúhelník

Erotický film 365 dní od Netflixu bude mít dvě pokračování. Čeká nás milostný trojúhelník
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčet se začalo v květnu.

Polské erotické drama 365 dní bylo pro Netflix obrovským hitem, a tak se nemůžeme divit, že streamovací gigant před rokem oznámil připravované pokračování. Podle zdrojů webu Deadline se však fanoušci mohou těšit rovnou na trilogii.

Příběhově by měl děj u dvojky a trojky vycházet z knižních pokračování série od polské autorky Blanky Lipińské. Z obsahu víme, že hrdinka Laura bude opět s Massimem, ale jejich vztah budou komplikovat nejen Massimovy rodinné vazby, ale i neznámý muž, který bude chtít získat Lauru pro sebe. Zdá se tedy, že ústřední zápletku tvoří milostný trojúhelník.

Příběh jedničky se soustředil na obchodnici Lauru a mafiána Massina, který ji unesl do své luxusní vily. Hlavní dvojici ztvárnili herci Anna-Maria Sieklucka a Michele Morrone a erotické drama režírovala dvojice Tomasz Mandes a Barbara Białowąs, která pracuje i na natáčení pokračování.

Natáčení dvojky se mohlo rozjet už v roce 2020, ale celosvětová pandemie ovlivnila svět kinematografie natolik, že si filmové štáby musely dát jednoduše vynucenou pauzu. Podle portálu Deadline se na scéně znovu objeví i Laurina kamarádka Olga, kterou ztvárňovala Magdalena Lamparska. Novou postavu jménem Nacho bude hrát model Simone Susinna. Filmy se na Netflix zřejmě dostanou v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse