Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2021 13:12
Čas čtení 0:58
Tímea Krauszová

Elliot Page se poprvé ukázal v pánských plavkách

Elliot Page se poprvé ukázal v pánských plavkách
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Vypadá šťastný.

Herec Elliot Page je zjevně připraven na letní prázdniny. Na Instagramu zveřejnil fotku v plavkách – poprvé v životě pózuje v pánských plavkách a na odiv vystavuje i vypracované břišní svaly. „První pánské šortky transmuže,“ napsal na sociální síti s pozitivními hashtagy o transgender radosti a kráse. Lidé mu v komentářích závidí sixpack, povzbuzují ho a říkají, že mu to sluší.

Doporučeno
Ezra Švagr: Jsem demisexuál, nebinární, ale v poslední době se trochu kloním i k identitě trans muže (Rozhovor) Ezra Švagr: Jsem demisexuál, nebinární, ale v poslední době se trochu kloním i k identitě trans muže (Rozhovor) 4. února 2021 12:00
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Na svém webu a sociálních sítích vydal Page prohlášení, že je oficiálně transgender, v prosinci 2020. „Zdravím, přátelé, chci vám sdělit, že jsem trans, přijímám oslovení on/oni a mé jméno je Elliot. Cítím se šťastný, že to mohu napsat. Že tu mohu být. Že jsem dospěl do tohoto stadia svého života," napsal tehdy v prohlášení.

Domů
Sdílet
Diskuse