Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2021 19:04
Čas čtení 0:53
Adam Novosad

Space Jam 2 s LeBronem Jamesem se připomíná novým trailerem. V pokračování kultovního filmu se vrátí i legendární Bugs Bunny

Space Jam 2 s LeBronem Jamesem se připomíná novým trailerem. V pokračování kultovního filmu se vrátí i legendární Bugs Bunny
Zdroj: Warner Bros.
NEWS
Uložit Uložené

LeBron James plánuje navázat na Michaela Jordana v novém dobrodružství.

Návrat legendárního filmu Space Jam se nezadržitelně blíží, a tak tvůrci krmí nedočkavé fanoušky novými záběry. V nejnovějším traileru kormidlo převezme LeBron James, který se postaví do čela týmu Tune Squad, přičemž sekundovat mu budou Bugs Bunny, Daffy Duck i Lola Bunny, informuje ComicBook.

Doporučeno
Recenze: Army of the Dead Recenze: Army of the Dead 22. května 2021 13:10

Na opačné straně si zuby brousí Don Cheadle alias Al G Rhythm, jehož cílem bude ukrást králi Jamesovi co nejvíce followerů ze sociálních sítí. Tvůrci slibují, že snímek pobaví i původní fanoušky kultovního filmu, ale nejvíce se zřejmě může těšit nejmladší generace.

Z traileru je vidět, že technologie animace a vizuálních efektů se opět pohnula dopředu, a tak bude Space Jam vypadat realističtěji než kdykoliv předtím.

Z uniklých informací zatím víme jen tolik, že LeBron James se svými animovanými přáteli prý bude muset chtě nechtě navštívit několik světů z filmů společnosti Warner Bros. a údajně se mluví o Jokerovi či Casablance.

Doporučeno
Recenze: Orgie na polských internátech, dilda a ženský orgasmus — jaký je nový seriál Sexify na Netflixu? Recenze: Orgie na polských internátech, dilda a ženský orgasmus — jaký je nový seriál Sexify na Netflixu? 21. května 2021 14:35

Samotný LeBron se nechal slyšet, že chce všem fanouškům ukázat, jak se dá v životě dosáhnout čehokoliv, co si člověk zamane, pokud se nevzdá a jde si za svým.

Na tomto základě je postaven příběh, který bude o překonávání nástrah vytvořených Al G Rhythmem, jenže král James se svým synem Domem a Bugs Bunnym po svém boku rozhodně nezklamou. Na film se můžeš těšit už 16. července.

Domů
Sdílet
Diskuse