Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2021 12:10
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Famózní výkony Barbory Krejčíkové jí vynesly finále na French Open. K tomu si dnes zahraje i o finále čtyřhry

Famózní výkony Barbory Krejčíkové jí vynesly finále na French Open. K tomu si dnes zahraje i o finále čtyřhry
Zdroj: John Berry/Getty Images
SPORT
Uložit Uložené

Sleduješ tenis? Pokud ano, určitě ti neunikl dosavadní výkon Barbory Krejčíkové v grandslamovém turnaji.

Češi mají být znovu na koho hrdí. Momentálně se velice srdnatě probíjí Barbora Krejčíková, která po čtvrtečním nervydrásajícím semifinále French Open bude poprvé v životě hrát finále ženské dvouhry na grandslamu. K tomu si v pátek od 13:00 zahraje se spoluhráčkou Kateřinou Siniakovou zabojuje o finále ve čtyřhře.

Doporučeno
Novak Djokovič odmítá očkování. Mám svůj vlastní názor a nemyslím si, že ho někdy změním, tvrdí tenista Novak Djokovič odmítá očkování. Mám svůj vlastní názor a nemyslím si, že ho někdy změním, tvrdí tenista 21. dubna 2020 8:13

Byl to maraton se vším všudy. Do čtvrtečního semifinále French Open musela Krejčíková napnout všechny síly. A mohlo se stát, že mohla finále přijít, a ne vlastní vinou. Během zápasu s Řekyní Marií Sakkari jí bylo během tříhodinové bitvy ve třetím setu prakticky upřeno vítězství, když lajnový rozhodčí ukázal na míč řecké oponentky v autu, ale podle hlavního rozhodčího byl míček v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse