Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2021 7:59
Čas čtení 1:10
Daniel Mikolášik

Řek zabil manželku, protože ho chtěla opustit. Vraždu sváděl na lupiče, prozradily ho však smart hodinky

Řek zabil manželku, protože ho chtěla opustit. Vraždu sváděl na lupiče, prozradily ho však smart hodinky
Zdroj: Pixabay/fancycrave1/k volnému užití
NEWS
Uložit Uložené

Muž policii přesvědčoval, že byl svázaný, ale jeho smartphone zaznamenal, že chodil po domě. Hodinky jeho manželky zase odhalily, že zemřela dříve, než tvrdil.

V případě loupežné vraždy, která v květnu šokovala Řecko, došlo ke zvratu. K činu se přiznal 33letý řecký pilot, který svou manželku údajně uškrtil a vraždu následně připsal zlodějům, uvedla ve čtvrtek večer na sociální síti Twitter řecká policie. Informuje o tom agentura DPA.


Muže usvědčily údaje ze smart hodinek, které měla jeho 20letá manželka na ruce – neseděly totiž s časovými údaji, které v souvislosti s údajnou loupežnou vraždou uvedl policii. Případ se stal ještě 11. května

Doporučeno
Heparinový vrah bral pacienty „kus od kusu“. „Nepřestal jsem s tím, protože mi to procházelo,“ řekl Heparinový vrah bral pacienty „kus od kusu“. „Nepřestal jsem s tím, protože mi to procházelo,“ řekl 18. května 2021 9:30

Muž tehdy policii tvrdil, že rodinu v noci přepadli tři neznámí útočníci, jeho svázali a manželku před jeho očima a v přítomnosti jejich 11měsíčního dítěte udusili. Pachatelé prý zabili i rodinného psa, aby neštěkal. Následně ujeli i se šperky a s penězi. O případu informovala i britská média, oběť totiž měla řecké i britské občanství.

Domů
Sdílet
Diskuse