Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2016 3:21
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Máš problém sbalit holku? Netradiční aplikace Becomme od československých vývojářů ti pomůže

TECH ANDROID IPHONE
Uložit Uložené

Bohatý obsah s užitečnými tipy, radami či otázkami může být ve vhodné situaci k nezaplacení. Zejména, pokud patříte mezi stydlivější nebo ty méně zkušenější.

Navázat první kontakt s neznámou osobou něžnějšího pohlaví může pro někoho představovat extrémně obrovský problém, ačkoliv to mnozí z nás považují za jednu z jednodušších lekcí ve škole života. Ve většině případů za to může nedostatek sebevědomí, což se pak odráží na stresu a následné ztrátě přirozenosti, která je v takových situacích velmi, ale velmi důležitá. Přirozená konverzace totiž představuje jeden ze základních pilířů budování nových a hlavně dlouhodobějších vztahů, a to může někomu, komu způsobuje její realizace značné komplikace, kazit sociální život. Pokud náhodou mezi ně patříte i vy, s pěkně zpracovanou aplikací Becomme, za kterou stojí kreativní vývojáři ze Slovenska a České republiky, budete pak nadmíru spokojeni.

Máš problém sbalit holku? Netradiční aplikace Becomme od československých vývojářů ti pomůže

Becomme, což vzniklo spojením dvou anglických slov become a communication, představuje šikovnou pomůcku pro každého, kdo by chtěl oslovit dívku, která se mu líbí, avšak nemá dostatek odvahy, protože neví, jak má začít a pak i pokračovat. Aplikace je dostupná pro mobilní operační systémy Android a iOS zcela zdarma, takže za vyzkoušení vůbec nic nedáte, maximálně tak několik minut vašeho času. Princip fungování Becomme spočívá v poskytování tipů, vzorových otázek a motivačních článků, díky kterým dotyčný získá alespoň trošku sebevědomí, a to aniž by si musel dát pár "pohárků" tvrdého. Tipy představují zajímavé náměty na uskutečnění různorodých a zajímavých konverzací, kde druhá strana dostane prostor na odpověď s více než pouze jedním slovíčkem, takže při nich nezůstane trapné ticho. Aplikace obsahuje přes 700 způsobů prvního oslovení, více než 100 otázek, desítky článků s teoretickými vědomostmi a 10 názorných konverzací, kde jsou již uvedeny praktické zkušenosti ze skutečných událostí. Hlavní nabídka se rozděluje do tří hlavních kategorií a ty se mezi sebou liší specifickým prostředím, pro které jsou určeny. Na výběr tak je buď rande, online konverzace nebo osobní konverzace na párty, v práci nebo v posilce. Vývojáři zároveň slibují další aktualizace, prostřednictvím kterých přibude další obsah v podobě inspirativních rozhovorů, úvodních frází nebo užitečných rad od zkušenějších.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Aplikace - i přesto, že je dostupná zdarma - neobsahuje vůbec žádné otravné reklamy. Má přehledné uživatelské prostředí, intuitivní ovládací prvky a pěkný grafický design, který potěší asi každého náročného uživatele. V případě zájmu si ji můžete stáhnout z obchodu Google Play nebo App Store, respektive navštívit oficiální web stránky becommeapp.com, kde najdete ještě více detailních informací.

Máš problém sbalit holku? Netradiční aplikace Becomme od československých vývojářů ti pomůže
Máš problém sbalit holku? Netradiční aplikace Becomme od československých vývojářů ti pomůže
Zpět
Sdílet
Diskuse