Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2021 20:33
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Z nevidomého zabijáka z hororu Don't Breathe se ve dvojce stává ochránce malého děvčátka. Připrav se na krvavý masakr

Z nevidomého zabijáka z hororu Don't Breathe se ve dvojce stává ochránce malého děvčátka. Připrav se na krvavý masakr
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

To, že nevidí, pro něj není žádnou překážkou.

Norman Nordstrom (Stephen Lang) nám v hororu Don't Breathe z roku 2016 ukázal, jak dokáže zatočit s lidmi, kteří se vloupali do jeho domu, a to přesto, že je nevidomý. Diváci mohli zpočátku starce bez zraku litovat, ale později zjistili, že se v jeho podkroví skrývá temné tajemství, a karta se najednou obrátila.

Doporučeno
5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 30. června 2021 14:30

Nyní se však proti němu nepostaví parta amatérů, ale skupina dobře vyzbrojených zločinců. Příběh bude od první části odlišný zejména v tom, že v jedničce Norman bránil svůj dům před vetřelci, ale tentokrát bude ochraňovat malou dívku (Madelyn Grace).

Ze záporáka se tak částečně stává kladná postava. Trailer napovídá, že se ve dvojce dočkáme o něco více akce. Snad však kvůli tomu nebudeme ochuzeni o hororovou atmosféru, kterou rozséval tichý nevidomý zabiják schovávající se v temnotě.

První část se mohla pochlubit pozitivními hodnoceními od diváků a recenzentů. Režie pokračování se ujal Rodo Sayagues, který psal scénář k jedničce a na scénáři k dvojce pracoval s Fedem Alvarezem, režisérem první části. Ve filmu si zahráli herci jako Bobby Schofield, Steffan Rhodry, Diaana Babnicova či Christian Zagi. Česká premiéra je naplánována na 12. srpen 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse