Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 19:41
Čas čtení 1:13
Dominik Vetrák

Quentin Tarantino vulgárně vynadal kritikům kontroverzní scény s Brucem Leem

Quentin Tarantino vulgárně vynadal kritikům kontroverzní scény s Brucem Leem
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Kontroverzní scéna z Once Upon a Time in Hollywood vzbuzuje emoce i dva roky po premiéře.

Quentin Tarantino byl hostem talkshow Joea Rogana, kde mluvil o kontroverzní scéně z Once Upon a Time in Hollywood. V ní zobrazil souboj Cliffa Bootha a Bruce Leeho, přičemž Bruce nevykreslil právě v nejlepším světle. Zpracování této historické osobnosti se nelíbilo mnohým divákům a obzvláště jeho dceři.

„Dokážu pochopit, že s tím má problém jeho dcera. Je to její otec, úplně to chápu. Ale kdokoli jiný? Vykuřte mi p***. Bruce neměl před americkými kaskadéry žádný respekt. Vždy je trefoval a udeřil přímo, i když si to nepřáli. Mnozí s ním už nechtěli spolupracovat.“

Doporučeno
5 nejhorších filmů tohoto roku: pohořela kina i Netflix. Od těchto snímků jsme čekali více 5 nejhorších filmů tohoto roku: pohořela kina i Netflix. Od těchto snímků jsme čekali více 1. července 2021 14:35

Quentin v talkshow hovořil i o tom, že je veřejně známo, jak kaskadéři nenáviděli Bruce Leeho. Byl k nim prý arogantní a bil je více, než bylo třeba. Nedal si říct. V té chvíli producenti filmu Green Hornet zavolali Gena Labella, který s ním vytřel podlahu díky bojovým schopnostem, o kterých Bruce nic nevěděl.

Domů
Sdílet
Diskuse