Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 14:50
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Žena se v Plzni svlékla do naha a agresivně útočila na policejní hlídku

Žena se v Plzni svlékla do naha a agresivně útočila na policejní hlídku
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Ukrajinka se zakrváceným obličejem vyspávala přímo na Americké třídě.

Plzeňští policisté pravděpodobně nebudou hezky vzpomínat na středeční dopoledne, kdy na Americké třídě narazili na 43letou Ukrajinku se zakrváceným obličejem, která vyspávala na lavičce. Na hlídku byla nejprve agresivní a pak se svlékla donaha, informují Novinky.

Doporučeno
VIDEO: Muž pod vlivem drog, alkoholu a bez řidičáku ujížděl rychlostí 150 km/h. Zastavil ho až strom VIDEO: Muž pod vlivem drog, alkoholu a bez řidičáku ujížděl rychlostí 150 km/h. Zastavil ho až strom 22. července 2021 11:20

Plzeňská hlídka chtěla ženu pouze zkontrolovat, neboť se obávala o její zdravotní stav. „Měla totiž zakrvácený obličej,“ řekla policejní mluvčí Jana Pužmanová. Ukrajince se však probuzení nelíbilo a na hlídku začala agresivně útočit.

Odmítla předložit doklady, začala být agresivní. A když viděla přicházet další strážníky, začala se obnažovat. Postupně svlékala veškeré oblečení, co měla na sobě a rozhazovala je kolem sebe,“ pokračovala Pužmanová.

Policisté proto chtěli ženu převést na záchytku, avšak už ve vozidle začala kolabovat a upadat do bezvědomí. „Než však na místo dorazili přivolaní záchranáři, opět jí otrnulo a znovu strážníky urážela. Přivolaná lékařka ženu vyšetřila a potvrdila, že je schopna pobytu v protialkoholní záchytné stanici,“ dodala policejní mluvčí. 

Doporučeno
Prvním nakaženým v české výpravě na LOH v Tokiu byl nenaočkovaný lékař Prvním nakaženým v české výpravě na LOH v Tokiu byl nenaočkovaný lékař 22. července 2021 12:11
Domů
Sdílet
Diskuse