Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2021 18:39
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Thor Björnsson chce boxovat s Loganem Paulem. Výškový rozdíl prý tolik nevadí, možná by byl ale problém s váhou

Thor Björnsson chce boxovat s Loganem Paulem. Výškový rozdíl prý tolik nevadí, možná by byl ale problém s váhou
Zdroj: Getty Images/Victor Chavez
NEWS BOJOVÉ SPORTY LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Po zápase s Eddiem Hallem si Thor Björnsson dokáže představit, že by se popral v boxerském ringu s Loganem Paulem.

Není tomu tak dlouho, co Thor Björnsson vážil přes 205 kilogramů a pravidelně vyhrával soutěže o nejsilnějšího muže světa. Uprostřed pandemie si však uvědomil, že ve své nové boxerské kariéře nebude potřebovat obrovskou váhu, ale spíše obratnost, a tak se vysekal na 155 kilogramů čistých svalů, informuje Ladbible.

Björnssona v září čeká boxerský souboj s Eddiem Hallem, který byl dlouhá léta jeho hlavním rivalem v soutěžích strongmanů, ale tentokrát se oba nechali přemluvit na exhibiční zápas v boxu.

Doporučeno
Nejkrásnější MMA turnaj roku: Karlos Vémola poznal svého příštího soupeře, Pirát se stal dočasným šampionem Nejkrásnější MMA turnaj roku: Karlos Vémola poznal svého příštího soupeře, Pirát se stal dočasným šampionem 25. července 2021 7:45
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Statný sportovec, jehož můžeš znát jako Horu z Game of Thrones, nedávno v živém vysílání vyprávěl o tom, jak chce Eddieho porazit a nezáleží mu na tom, zda ho knockoutuje nebo nad ním zvítězí po rozhodnutí rozhodčích na konci zápasu.

Kromě toho okomentoval i zápasy bratrů youtuberů Logana a Jakea Paulových. Se starším bratrem Loganem by se prý velmi rád popral, až na své boxerské cestě odstaví právě Eddieho Halla.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00

 

„Logan Paul se popral s Floydem Mayweatherem a přitom mezi nimi byl výškový i váhový rozdíl,“ konstatoval Björnsson.

„Logan má 188 centimetrů, já mám 205 centimetrů, takže si myslím, že je mezi námi podobný výškový rozdíl jako mezi Floydem a Loganem, ale pravděpodobně mnohem větší váhový rozdíl. Ale pokud by se mnou chtěl bojovat, neřekl bych ne,“ poznamenal bývalý strongman. 

Domů
Sdílet
Diskuse