Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2021 10:32
Čas čtení 0:58
Jakub Paulík

VIDEO: Odmítal očkování, skončil v nemocnici. Bojí se, že neuvidí svatbu své dcery

VIDEO: Odmítal očkování, skončil v nemocnici. Bojí se, že neuvidí svatbu své dcery
Zdroj: TASR/Michal Svítok (ilustračná fotografia)
ZDRAVÍ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

„Nenechal jsem si dát vakcínu. Udělal jsem chybu, přiznávám to,“ vyjádřil se v jednom ze svých videí.

Nenechal se očkovat a teď toho lituje. Internet zaplavil další ze srdcervoucích příběhů člověka, který z různých důvodů odmítal očkování, a nakonec v nemocnici projevil lítost nad svým rozhodnutím. „Nemůžu dýchat. Topím se. Cítím se jako ryba bez vody,“ řekl Američan Travis Campbell pro CNN.

Doporučeno
Očkování bez registrace: Sestavili jsme přehled míst, kde se můžeš nechat očkovat hned. Stačí vystát frontu Očkování bez registrace: Sestavili jsme přehled míst, kde se můžeš nechat očkovat hned. Stačí vystát frontu 5. srpna 2021 11:01

V nejhorších momentech se hlava rodiny obávala, že to už nezvládne. Zavolal proto svému 14letému synovi a zeptal se ho, zda by mohl odvést svou sestru k oltáři v případě, že se již nevrátí z nemocnice domů. „Nenechal jsem si dát vakcínu. Udělal jsem chybu, přiznávám to,“ vyjádřil se v jednom ze svých videí, které sdílel na Facebooku. Vytvořil tím v podstatě svůj nemocniční videodeník s různými vzkazy lidem a rodině.

Domů
Sdílet
Diskuse