Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2021 20:45
Čas čtení 0:29
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger poslal vzkaz odpůrcům očkování a roušek. Označil je za „blbce“

Arnold Schwarzenegger poslal vzkaz odpůrcům očkování a roušek. Označil je za „blbce“
Zdroj: Wikimedia/Governo do Estado de São Paulo/volně k užití
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Terminátor má jasný názor na odpůrce očkování.

Hvězda akčních filmů, kulturistiky a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger se na svém Instagramu pustil do odpůrců očkování a roušek.

Lidi, kteří odmítají nosit ochranné roušky, protože tím „ztrácejí svobodu“, označil za „blbce“, informuje Daily Mail. Lidé podle něj mají právo chodit bez roušky, ale jsou prý „blbci“, protože tím ohrožují své okolí.

Doporučeno
Tři sexy krásky versus 24 odhodlaných romantiků. V reality show Fboy Island najdeš bitcoinového investora, ale nedostatek erotiky Tři sexy krásky versus 24 odhodlaných romantiků. V reality show Fboy Island najdeš bitcoinového investora, ale nedostatek erotiky 7. srpna 2021 15:30

Schwarzenegger poukazuje na slova světových odborníků a říká, že vakcína je jediným východiskem z pandemie koronaviru. Obyvatele USA vyzval, aby poslouchali experty jako doktora Anthonyho Fauciho, který vědě zasvětil celý svůj život.

Američanům, kteří se kvůli protipandemickým opatřením dovolávají svých ústavních práv, vzkázal: „s**t na vaši svobodu“.

Schwarzenegger říká, že touha po svobodě lidi neopravňuje ignorovat pravidla. Jako příklad běžných pravidel ze světa, která nás omezují, ale hlavně chrání, uvedl semafory na silnicích.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Domů
Sdílet
Diskuse