Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2021 20:06
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Tom Cruise kvůli šílené scéně v Mission: Impossible 7 udělal 500 seskoků z letadla a 13 tisíc skoků na motorce

Tom Cruise kvůli šílené scéně v Mission: Impossible 7 udělal 500 seskoků z letadla a 13 tisíc skoků na motorce
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mission: Impossible 7 uvidíme v kinech v květnu 2022. Tom Cruise při natáčení filmu riskoval svůj život hned několikrát.

Tom Cruise v současnosti natáčí Mission: Impossible 7 a už netrpělivě očekáváme i premiéru Top Gun 2: Maverick. Oba tyto snímky ukázalo studio Paramount divákům na Cinemaconu a podle popisů ukázek se máme na co těšit.

Doporučeno
Od  bankrotu k miliardám. Jak Marvel padl na dno, prodal své postavy a stal se nejúspěšnější značkou na světě? Od bankrotu k miliardám. Jak Marvel padl na dno, prodal své postavy a stal se nejúspěšnější značkou na světě? 26. srpna 2021 12:30

O Mission: Impossible 7 toho však zatím tolik nevíme. Jedním z kaskadérských kousků je scéna, v níž se Cruise osobně na motorce spustí po rampě postavené nad útesem, následně z ní seskočí, otevře za letu padák a přistane na zemi. Jak se ukázalo, Cruise to v průběhu dne udělal šestkrát, jen aby ze scény dostal maximum. Je proto pravděpodobné, že zničil šest drahých motocyklů. Cruise kvůli tomu podle IndieWire i pořádně trénoval.

Domů
Sdílet
Diskuse