Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2021 12:33
Čas čtení 0:35
Richard Bonde

Novú autobusovú stanicu v Bratislave a celý komplex Nivy otvoria už 30. septembra

NEWS
Uložit Uložené

Nový komplex je po vyše štyroch rokoch dokončený.

Developer HB Reavis v pondelok oznámil, že vo štvrtok 30. septembra plánuje otvoriť novú autobusovú stanicu Mlynské nivy a aj celý komplex Nivy v jej okolí. Jeho výstavba sa začala už v prvej polovici roka 2017 a developer sa ho chystá po vyše štyroch rokoch otvoriť.

Celý objekt je kombináciou autobusového terminálu, na ktorom budú začínať, končiť aj zastavovať slovenské aj medzinárodné linky, obchodného centra so službami aj s reštauráciami a výškovej budovy, ktorá bude slúžiť predovšetkým na kancelárske a administratívne účely.

hb reavis, nivy, bratislava
Zdroj: HB Reavis

Nová autobusová stanica sa bude v niektorých aspektoch podobať letisku, bude mať 36 nástupísk, 7 výstupísk a 86 stojísk pre autobusy. Všetky budú mať plne bezbariérový prístup. Terminál, ktorý bude na prvom podzemnom podlaží, bude otvorený nonstop.

Priamo v priestore terminálu budú k dispozícii potraviny, drogérie, trafiky a bistrá s rýchlym občerstvením. Viac obchodov a služieb bude v nákupnom centre Nivy len o niekoľko schodov vyššie.

Domů
Sdílet
Diskuse