Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2021 14:14
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Gladiátor 2 bude po Napoleonovi dalším filmem Ridleyho Scotta. Vrátí se i Russell Crowe?

Gladiátor 2 bude po Napoleonovi dalším filmem Ridleyho Scotta. Vrátí se i Russell Crowe?
Zdroj: Dreamworks Distribution
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ridley Scott točí jeden film za druhým a my se těšíme na každý z nich.

O Gladiátorovi 2 slýcháme už několik let. Naposledy to bylo v létě 2019, kdy k nám přišly informace, že scénář napíše Peter Craig (Top Gun 2) a příběh se bude odehrávat 25 let po událostech jedničky. Není známo, zda to stále platí. Jedno je však jisté. Režie se chopí Ridley Scott, který natočil i jedničku s Russellem Crowem. Dvojka se však zřejmě obejde bez něj. Přípravy na film potvrdil samotný Scott v rozhovoru pro Empire.

Doporučeno
8 nejočekávanějších říjnových kino filmů: Duna pro nadšence kvalitních filmů, Venom pro fanoušky komiksové zábavy 8 nejočekávanějších říjnových kino filmů: Duna pro nadšence kvalitních filmů, Venom pro fanoušky komiksové zábavy 29. září 2021 9:30

Snímek se pravděpodobně zaměří na Luciuse, syna Lucilly (Connie Nielsen) a synovce Commoda (Joaquin Phoenix) v jeho dospělosti. Lucius obdivoval Maxima (Russell Crowe), a tak se zřejmě vydá v jeho šlépějích. Očekáváme, že půjde o epický výpravný film ze starověku s pořádně drahým rozpočtem.

Nedočkáme se ho však dříve než v roce 2024. Ridley Scott totiž ještě předtím natočí další historický velkofilm – biografii o Napoleonovi s názvem Kittbag. Hlavní roli si zahraje Joaquin Phoenix. V říjnu a listopadu tohoto roku přitom uvidíme Scottovy dva očekávané celovečeráky – The Last Duel a House of Gucci.

Gladiator
Zdroj: Dreamworks Distribution/propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse