Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. října 2021 16:50
Čas čtení 1:26
Viktor Kniš

Bývalá uklízečka prý tajně porodila Putinovi dceru a následně si „koupila" luxusní byt v Monte Carlu, vyplývá z Pandora Papers

Bývalá uklízečka prý tajně porodila Putinovi dceru a následně si „koupila" luxusní byt v Monte Carlu, vyplývá z Pandora Papers
Zdroj: Getty Images/Sasha Mordovets
NEWS PANDORA PAPERS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Na kauze dlouhé měsíce pracovali novináři z celého světa. Na seznamu podezřelých nákupů luxusních nemovitostí je i Světlana Krivonogičová, která údajně Putinovi porodila dceru.

Kauza Pandora Papers, která odhaluje skryté majetky mnoha vlivných lidí, ukázala i na bývalou uklízečku Světlanu Krivonogičovou. Jde o bývalou uklízečku, která údajně porodila dceru ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi a podle dokumentů bezprostředně na to koupila luxusní byt v Monte Carlu za miliony dolarů. Informují o tom The Moscow Times.

Upozorňují na to uniklé dokumenty kauzy Pandora Papers. Jde o zjištění přibližně 600 novinářů z desítek světových médií včetně deníků The Washington Post a The Guardian.

Krivonogičová měla prý s Putinem několikaletý vztah, dceru Luiz porodila pár týdnů před koupí bytu. Samotná koupě nemovitosti za přibližně 3,6 milionu dolarů proběhla „záhadným způsobem skrytým za několika vrstvami společností v daňových rájích“.

Domů
Sdílet
Diskuse