Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 20:33
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Jake Gyllenhaal vykrádá banku v explozivním traileru na skvěle vypadající akční film Ambulance od Michaela Baye

Jake Gyllenhaal vykrádá banku v explozivním traileru na skvěle vypadající akční film Ambulance od Michaela Baye
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek dorazí do kin v únoru 2022. Sleduj skvělý první trailer.

Michael Bay dokáže natočit dobrou akci. Důkazem je i debutový trailer na jeho nejnovější film s názvem Ambulance. Akční thriller se do kin dostane 18. února 2022.

Ambulance vypadá podle prvního traileru jako napínavá akční jízda s dramatickými a thrillerovými prvky. V centru dění se ocitnou bývalý a cenami ověnčený veterán Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) a jeho přítel a adoptivní bratr Danny (Jake Gyllenhaal). Namísto půjčky mu Danny navrhne mnohem více peněz. Společně se rozhodnou vykrást banku s cílem odnést si z ní 32 milionů dolarů.

Doporučeno
Svět DC: jen v roce 2022 uvidíme 5 komiksových filmů. Studio Warner chce porazit Marvel náloží seriálů a filmů Svět DC: jen v roce 2022 uvidíme 5 komiksových filmů. Studio Warner chce porazit Marvel náloží seriálů a filmů 21. října 2021 14:30

Loupež se nevydaří, postřelí policisty a musí unikat před zákonem. Ukradnou sanitku a zdá se, že jde právě o tu sanitku, v níž se nachází umírající policista, jehož postřelili. Musí se tak rozhodnout. Uniknout před zákonem, zbohatnout a zachránit své blízké, kteří peníze potřebují na operaci, nebo zachránit policistu?

Domů
Sdílet
Diskuse