Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2021 22:00
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Duna 2 oficiálně oznámena. Uvidíme ji v roce 2023, exkluzivně v kinech

Duna 2 oficiálně oznámena. Uvidíme ji v roce 2023, exkluzivně v kinech
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších filmů roku se dočká pokračování.

Studio Warner Bros. oficiálně oznamuje přípravy na film Duna 2. Jednička je v kinech už nějaký ten měsíc (v USA a v Česku jen několik dní), přičemž celosvětově v kinech zatím vydělala 220 milionů dolarů. Během prvního víkendu si snímek na HBO Max v USA pustilo 1,9 milionu domácností, což je více než Godzilla vs Kong či Zack Snyder's Justice League. Je to však méně než Space Jam 2, Suicide Squad, Mortal Kombat a Wonder Woman.

Data pocházejí od Samba TV. Ti však započítávají jen americké domácnosti, které si film pustí přes chytrý televizor, přičemž se musí dívat alespoň 5 minut. V každém případě, Duna je zatím úspěšná jak v kinech, tak na HBO Max. Vzhledem k tomu, že pokračování oficiálně oznámili již nyní, museli se tak rozhodnout dříve. Je možné, že už jen čekali na oznámení pozitivních tržeb z amerických kin.

Duna 2 od Warner Bros. a Legendary Entertainment dorazí exkluzivně do kin 20. října 2023. Režie se samozřejmě chopí Denis Villeneuve a my jsme zvědaví, jaké nové herce si přizve do pokračování.

Domů
Sdílet
Diskuse