Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 19:32
Čas čtení 0:44
Radim Šlechta

Musk je připravený darovat 6 miliard dolarů na hladomor a Tereza Hlůšková se vrací z pákistánského vězení (Freshnews)

Musk je připravený darovat 6 miliard dolarů na hladomor a Tereza Hlůšková se vrací z pákistánského vězení (Freshnews)
Zdroj: Maja Hitij/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Přinášíme shrnutí nejdůležitějších a nejzajímavějších informací posledních dní. Nová epizoda Freshnews je venku.

V nové epizodě Freshnews shrnuje Kateř to nejzajímavější a nejpodstatnější, co se v posledních dnech stalo. Dozvíš se v nich o Elonovi Muskovi a jeho odhodlání vyřešit hladomor, o Češce propuštěné z pákistánského vězení nebo o novém rekordu, o který se postaral náš krajan. 

David Vencl pokořil světový rekord, když uplaval pod ledem bez neoprenu a zátěže 80 metrů. O jeho výkonu jsme psali zde.

Doporučeno
Čech David se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Pod ledem bez neoprenu a závaží uplaval 80 metrů Čech David se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Pod ledem bez neoprenu a závaží uplaval 80 metrů 2. listopadu 2021 12:08

Elon Musk zvedl celý Twitter ze židle, když řekl, že nemá problém darovat 6 miliard dolarů na to, aby pomohl vyřešit hladomor. Ve vlákně diskutoval s ředitelem světového potravinářského programu OSN.

Po třech letech se do České republiky z pákistánského vězení vrátí Tereza Hlůšková, která podle původního podezření měla pašovat devět kilo heroinu. Tereza H. byla zproštěna obžaloby, neboť nebylo možné dokázat, že byly předpokládané drogy po zabavení bezpečně přepraveny do laboratoře na testování.

Domů
Sdílet
Diskuse