Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 18:16
Čas čtení 1:28
Dominik Vetrák

Trailer pro film Spider-Man: No Way Home: Přivítej Green Goblina, Lizarda, Electra, Sandmana a Doctora Octopuse

Trailer pro film Spider-Man: No Way Home: Přivítej Green Goblina, Lizarda, Electra, Sandmana a Doctora Octopuse
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Třetí Spideyho sólovka dorazí do kin 24. prosince.

Sony a Marvel Studios konečně ukázaly oficiální trailer pro film Spider-Man: No Way Home. Ten potvrzuje, že Spidey (Tom Holland) bude skutečně bojovat proti některým záporákům z předešlých Spideyho filmů, kde hrdiny hráli Tobey Maguire a Andrew Garfield.

Tedy, pokud to celé není další lež Mysteria. V tomto momentě nás už asi nepřekvapí nic a raději si počkáme na premiéru. 

Doporučeno
RECENZE: Last Night in Soho RECENZE: Last Night in Soho 16. listopadu 2021 13:30

Pokud se ve filmu skutečně objeví další Spider-Mani, Marvel je zřejmě v traileru neukáže a užijeme si je až v kině. Vzhledem k traileru to ale vypadá tak, že se ukáží až v závěrečné třetině snímku, aby současnému Spideymu pomohli bojovat proti většímu počtu záporáků. Stačí se podívat na záběr, kdyžSpidey skáče naproti Sandmanovi, Electrovi a Lizardovi. 

Lizard a Electro jsou nasměrováni úplně někam jinam, takže je pravděpodobné, že tvůrci vizuálních triků jednoduše Garfieldova a Maguireova Spider-Mana odstranili v post-produkci. Nakonec, Marvel je známý tím, že v trailerech lže, aby diváky v kině překvapil. Viděli jsme i Green Goblina a pokud nás zrak neklame, tak dokonce i jeho další verzi.

Plus, někdo asi dostane padáka. V brazilské verzi
traileru se totiž nachází tato scéna, ve které někdo „neviditelný“ kopne Lizarda.

A zajímavá je také scéna, ve které MJ padá z výšky a jediný, kdo ji může zachránit, je Spider-Man. Je možné, že Spidey v podání Andrewa Garfielda bude ten, který ji zachrání před jistou smrtí, čímž odčiní to, že podobným stylem nedokázal ve svých filmech zachránit Gwen Stacy (Emma Stone). Šeptalo se, že Emma se nemůže zúčastnit natáčení kvůli těhotenství, takže ji možná Marvel nahradil postavou Zenday. A tak to asi i zní lépe, když lásku současného Spideyho zachrání jiný Spidey, který o ni přišel stejným způsobem. 

 

Trailer si kromě chvály na internetu vysloužil také kritiku. Například za nevkusné vtipy o postavičce Scooby Doo nebo za vtipy ohledně jména Otto Octavius. Snad bude humor ve filmu fungovat lépe. 

Zpět
Sdílet
Diskuse