Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 10:17
Čas čtení 0:51
Radim Šlechta

Miloš Zeman byl propuštěn z nemocnice. Namířeno má do Lán

Miloš Zeman byl propuštěn z nemocnice. Namířeno má do Lán
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Po více než měsíci byl prezident Miloš Zeman propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice. Nyní by měl zamířit do Lán, kde se bude věnovat svým povinnostem.

Prezidenta České republiky Miloše Zemana dnes propustili z Ústřední vojenské nemocnice. Hned po propuštění by měl zamířit do Lán. V nemocnici byl prezident Miloš Zeman více než měsíc. Podle vedení nemocnice nebyl prezident zdravotně způsobilý vykonávat svou funkci.

Přímo z nemocnice prý Miloš Zeman odjede do Lán, kde by o něj nadále mělo pečovat sedm zdravotníků. Prezident odtud bude vykonávat své povinnosti. Podle šéfa lékařského konzilia Tomáše Zimy by ale měl nejvyšší ústavní činitel zůstat na nemocničním lůžku ještě delší dobu. Delší hospitalizace by podle něj měla předejít tomu, že se do nemocnice vrátí, jako se tomu stalo krátce po hospitalizaci první.

Domů
Sdílet
Diskuse