Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 7:19
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Tekashi daroval přítelkyni na narozeniny 100 tisíc dolarů v hotovosti a luxusní kabelky

Tekashi daroval přítelkyni na narozeniny 100 tisíc dolarů v hotovosti a luxusní kabelky
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložit Uložené

Tekashi se stáhl do pozadí, veřejnost má však možnost vidět ho na instagramovém profilu přítelkyně Jade.

Tekashi 6ix9ine daroval své přítelkyni Jade drahé kabelky, ale také 100 tisíc dolarů v hotovosti. Netradičním darem se pochlubila na svém instagramovém profilu, kde zveřejnila také fotografie s raperem, který se v posledních měsících stáhl do pozadí. Přestal být aktivní a s výjimkou promování svého NFT projektu už na Instagram nepřispívá. I proto je pro fanoušky po dlouhé době oslava jeho přítelkyně důkazem, že je v pořádku.

Doporučeno
Ewa Farna: Společnost by se měla naučit neupozorňovat na nedostatky. Má nesmyslné nároky, které ubližují (Rozhovor) Ewa Farna: Společnost by se měla naučit neupozorňovat na nedostatky. Má nesmyslné nároky, které ubližují (Rozhovor) 30. listopadu 2021 7:00

Mnozí spekulovali, že se neukazuje, protože si nemůže dovolit ochranku. Vzhledem k darům pro přítelkyni a milionovému řetízku na krku se zdá, že stále má ambici chovat se jako raper, jakého jej známe. Nebezpečí mu může hrozit proto, že z vězení na svobodu se dostal výměnou za svědectví proti více než deseti členům gangu Nine Trey.

Zároveň přestal být aktivní i z hudební stránky. Krátce po propuštění z vězení ještě stihl vydat jeden projekt, který však nebyl úspěšný. Naposledy se objevil v srpnu, kdy během rozhovoru urážel Snoop Dogga.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JADE ⚡️ (@__ohsoyoujade)

Domů
Sdílet
Diskuse