Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2021 16:53
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Gwen a Miles vyrostli a je mezi nimi jiskra. Sleduj trailer na snímek Spider-Man: Across the Spider-Verse

Gwen a Miles vyrostli a je mezi nimi jiskra. Sleduj trailer na snímek Spider-Man: Across the Spider-Verse
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vůbec první záběry odhalují nový vesmír a o něco staršího Spideyho.

Spider-Man: Into the Spider-Verse je oscarový animák, který nás všechny posadil na zadek. 7. října 2022 uvidíme jeho pokračování, a co nás těší, nezůstane jen u jednoho filmu. Spider-Man: Across the Spider-Verse bude dvoudílným vyústěním příběhu.

Doporučeno
KVÍZ: Walt Disney se narodil před 120 lety. Otestuj si, co víš o něm a jeho tvorbě KVÍZ: Walt Disney se narodil před 120 lety. Otestuj si, co víš o něm a jeho tvorbě 5. prosince 2021 9:00

Producenti Phil Lord and Christopher Miller pro Entertainment Weekly prozradili, že Across the Spider-Verse 2 uvidíme už rok po premiéře jedničky, tedy někdy v průběhu roku 2023. Nebudeme tak čekat 4 roky jako v případě mezery mezi Into the Spider-Verse a Across the Spider-Verse.

V ději se posuneme o několik let, takže Gwen Stacy a Miles Morales jsou o něco starší. Gwen potřebuje Milesovu pomoc, a tak ho prožene přes několik světů v Multiversu Marvelu. Díky tomu se znovu setkáme se známými Spider-Many z jedničky, ale uvidíme i spoustu nových verzí Spider-Mana z jiných dob a zcela jiných světů. Potvrzen je zatím pouze Miguel O'Hara jako Spider-Man 2099, kterého namluví Oscar Isaac.

Tentokrát budou režírovat Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson. Dos Santos režíroval animovaného Airbendera, takže ví, jak dělat kvalitní animované příběhy. Scénář napsali Christopher Miller, Phil Lord (The Lego Movie) a Dave Callahan (Shang-Chi, Zombieland 2, Wonder Woman 1984).

Domů
Sdílet
Diskuse