Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. prosince 2021 17:27
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

První trailer na film Sonic 2 pobaví i největšího skeptika. Přivítej nové hrdiny a ještě šílenějšího Jima Carreyho

První trailer na film Sonic 2 pobaví i největšího skeptika. Přivítej nové hrdiny a ještě šílenějšího Jima Carreyho
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sonic 2 dorazí do kin už příští rok. Dnešní trailer ti napoví, jestli se na něj podíváš, nebo ho budeš ignorovat jako jedničku.

Sonic the Hedgehog byla docela povedená adaptace slavné videoherní značky. Náročnější diváci ji však buď zcela ignorovali, nebo vypnuli v momentě, kdy se tvůrci snažili učinit Dr. Robotnika v podání Jima Carreyho vtipným, což se jim moc nedařilo. Film byl kasově úspěšný, a tak se rychle oznámilo pokračování, které se nyní prezentuje prvním trailerem.

Doporučeno
Ve 2. sérii Zaklínače uvidíme The Wild Hunt, Dijkstru, oblíbené trpaslíky, nové příšery, epické souboje a Kaer Morhen Ve 2. sérii Zaklínače uvidíme The Wild Hunt, Dijkstru, oblíbené trpaslíky, nové příšery, epické souboje a Kaer Morhen 10. prosince 2021 16:30

V něm vidíme Sonica s novými kamarády, které budou hráči her velmi dobře znát. Vrací se i James Marsden jako Tom a Jim Carrey jako Dr. Robotnik, který má ještě zlomyslnější plán a nové nástroje, kterými ho chce docílit. Nejzajímavější novou postavou je zřejmě červený rychlík Knuckles v podání Idrise Elby.

Dvojku režíroval Jeff Fowler, který se postaral také o jedničku. Premiéra je naplánována na 8. duben 2022. Trailer vypadá zajímavě a vtipně. Obzvlášť postava Knucklese s hlasem Idrise Elby může být tahounem celého filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse