Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2021 22:01
Čas čtení 0:33
Ivan Koribanič

Film Uncharted přichází s novým trailerem. Premiéru bude mít v únoru

Film Uncharted přichází s novým trailerem. Premiéru bude mít v únoru
Zdroj: Sony Pictures Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Celkový rozpočet filmu činí 120 milionů dolarů.

Hlavní dějovou linií filmu Uncharted nás bude provázet Nathan Drake, mladík, který o sobě tvrdí, že je potomkem slavného průzkumníka a objevitele Francise Drakea. Nathan nachází stopu ke zlaté sošce ze Zlatého města v Eldorádu. Cestu mu však komplikují konkurenti, kteří také touží najít Zlaté město.

Režisérem filmu je Ruben Fleischer. V minulosti natočil snímky jako Zombieland: Rána jistoty (2019) či Venom (2018). Zajímavostí je, že příprava na film trvala 10 let. Za tu dobu se u filmu vystřídalo až 9 režisérů, přičemž právě Fleischer je tím posledním. Hlavní postavu hraje Tom Holland. I jeho angažování předcházelo několik změn. Původně měl Nathana ztvárnit Mark Wahlberg, který si nakonec zahraje jeho mentora Sullyho, a později Chris Pratt.

Snímek Uncharted je americkým akčním dobrodružným filmem. S jeho natáčením začali v roce 2020. Celkový rozpočet filmu je 120 milionů dolarů. Premiéru bude mít v únoru.

Domů
Sdílet
Diskuse