Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. ledna 2022 16:48
Čas čtení 0:33
Jakub Paulík

MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt. Jeho stav je podle manažerky stabilizovaný

MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt. Jeho stav je podle manažerky stabilizovaný
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

„Všichni z týmu OFA věříme, že se dá Miro do pořádku. Je to silný člověk,“ uvedla manažerka Nina Sedláková.

Známý slovenský MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal během úterního tréninku v OFA (Octagon Fighting Academy) infarkt. Informaci pro Refresher potvrdila jeho manažerka Nina Sedláková a dodala, že se aktuálně nachází ve stabilizovaném stavu. Vzhledem k ochraně soukromí rodiny však nechtěla jeho stav blíže komentovat.

Miroslav Štrbák má na profesionální úrovni bilanci 19-10 (1). Porazit se mu podařilo i Davida Kozmu a Tomáše Deáka. Naposledy se představil pod hlavičkou organizace OKTAGON MMA 30. ledna minulého roku, kdy porazil Karola Ryšavého.

„Všichni z týmu OFA věříme, že se dá Miro do pořádku. Je to silný člověk. Bylo by však předčasné komentovat to nějak blíže. Čekáme, jak se to vyvine. Jeho stav je momentálně stabilizovaný,“ vyjádřila se Sedláková.

Doporučeno
Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil 12. prosince 2021 7:00

Manažerka dodala, že jí vadí, že si lidé v komentářích na sociálních sítích začali vymýšlet, že zápasník dostal infarkt kvůli očkování, což není pravda. 

Domů
Sdílet
Diskuse