Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2022 9:32
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Policie do Miloslavova posílá více hlídek. Jedná se o reakci na případ zbité 11leté dívky

Policie do Miloslavova posílá více hlídek. Jedná se o reakci na případ zbité 11leté dívky
Zdroj: Refresher/Daniel Mikolášik
NEWS ÚTOK V MILOSLAVOVĚ
Uložit Uložené

Obec lidi vyzývá, aby na sociálních sítích nešířili nenávistné příspěvky.

Minulou neděli 2. ledna parta teenagerů v obci Miloslavov na Slovensku opila, zbila a svlékla 11letou dívku. Obec násilný čin jednoznačně odsoudila. Podle oficiálního vyjádření na webové stránce Miloslavova starosta požádal policii, aby k nim poslala více hlídek, čemuž policisté vyhověli.

Opatření kvůli hrozivému incidentu bude přijímat i místní základní škola. Poslanci obecního zastupitelstva se zástupcem policie a právník obce navštíví areál bývalého družstva, kde se odehrál útoku. Chtějí tak zajistit, aby se dovnitř nedostávali lidé mimo majitele areálu.

Doporučeno
11letá Slovenka a její matka promluvily o brutálním útoku. Dívku opili, zbili a svlékli 11letá Slovenka a její matka promluvily o brutálním útoku. Dívku opili, zbili a svlékli 6. ledna 2022 9:43

Obec také upozornila na to, že na Facebooku stejně jako policie musela vypnout možnost komentářů. „Obec se distancuje od jakéhokoli projevu agrese a nenávisti a žádá občany, aby zvážili dopad jejich veřejných projevů zejména na sociálních sítích, k nimž mají přístup i nezletilí,“ napsali.

Skupina teenagerů, která zbila 11letou Slovenku, údajně v Miloslavově terorizuje mládež více než dva roky. Setkávají se přitom právě v bývalých budovách družstva. Celý útok si 14, 15 a 16letí teenageři natáčeli na své telefony. Ti prý podobným způsobem na dítě zaútočili i v minulosti. Svědkyně útoku řekla, že oběť fotografovali i bez spodního prádla.

Domů
Sdílet
Diskuse