Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2022 15:36
Čas čtení 0:38
Vojtěch Vanda

V Praze někdo poškodil okna MHD, nejspíše střílel ze vzduchovky

V Praze někdo poškodil okna MHD, nejspíše střílel ze vzduchovky
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

O zvláštním případu poškození oken informovala policie. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Policisté hledají osobu, která poškodila sedm oken u vozů MHD v Praze. Mělo se tak stát ve středu v 18. hodin v oblasti Nádraží Zahradní Město v Praze 10. Policisté se domnívají, že poškození mohlo vzniknout výstřelem pravděpodobně ze vzduchové zbraně. Nikdo v dopravních prostředcích ale nebyl zraněn, škoda jde však do statisíců.

Doporučeno
Policie do Miloslavova posílá více hlídek. Jedná se o reakci na případ zbité 11leté dívky Policie do Miloslavova posílá více hlídek. Jedná se o reakci na případ zbité 11leté dívky 9. ledna 2022 9:32

K incidentu došlo 5. ledna na Švehlově ulici v prostoru zastávky Nádraží Zahradní město kolem 18:00. „Podle prvotních zjištění k poškození mohlo dojít vlivem střelby ze vzduchové zbraně. Při události nebyl nikdo zraněn a v tuto chvíli je prověřována pro podezření z trestného činu poškození cizí věci,“ komentoval situaci mluvčí policie Jan Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse