Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. ledna 2022 17:42
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová Ema Stanovská

Sleduj první upoutávku na seriálového Pána prstenů. Odhaluje název i datum premiéry

Sleduj první upoutávku na seriálového Pána prstenů. Odhaluje název i datum premiéry
Zdroj: Amazon
NEWS PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

The Lord of the Rings: The Rings of Power bude vysílán od 2. září 2022 na platformě Amazon Prime Video.

Fanoušci trilogie Pána prstenů se mají z čeho radovat. Seriál The Lord of the Rings: The Rings of Power se dočkal první upoutávky a také data premiéry. Novinka ze světa Středozemě bude ke zhlédnutí od 2. září 2022 na platformě Amazon Prime Video.

Doporučeno
The Book of Boba Fett. Vyplatí se sledovat nový Star Wars seriál? The Book of Boba Fett. Vyplatí se sledovat nový Star Wars seriál? 19. ledna 2022 18:30

Seriál, který bude dostupný na platformě Amazon Prime Video, má být údajně ještě dražší než Hra o trůny, a dokonce by se mohl stát nejdražším seriálem všech dob. První série prý stála 465 milionů dolarů (téměř 10 miliard korun), kdežto jedna sezóna Hry o trůny vyšla na zhruba 100 milionů dolarů (2,1 miliard korun).

The Lord of the Rings: The Rings of Power se ještě před vydáním prvního traileru setkal i s kritikou z řad některých fanoušků Pána prstenů. Těm se nelíbilo, že novinka s filmovou trilogií takřka nesouvisí, využívá známé jméno a figurovat v ní budou dokonce i nové postavy.

V seriálu Pána prstenů, jehož tvůrci jsou J. D. Payna a Patricka McKaye, si zahrají Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath nebo Joseph Mawle.

Domů
Sdílet
Diskuse