Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 19:04
Čas čtení 2:00
Radim Šlechta

„Vzbudil jsem se s její rukou v kalhotách.“ Tiktoker Jack Wright popisuje údajné sexuální zneužívání ze strany slavné influencerky

„Vzbudil jsem se s její rukou v kalhotách.“ Tiktoker Jack Wright popisuje údajné sexuální zneužívání ze strany slavné influencerky
Zdroj: Unsplash/Olivier Bergeron/volně k užití (ilustrační foto)
NEWS TIKTOK
Uložit Uložené

Slavný tiktoker Jack Wright promluvil o údajném sexuálním zneužívání, se kterým se měl setkávat ze strany své kolegyně a kamarádky Sienny Mae.

Známý TikToker Jack Wright prolomil několik měsíců mlčení. Mladého tvůrce měla údajně sexuálně zneužívat Sienna Mae, rovněž velmi úspěšná tvůrkyně obsahu na TikToku. Ve svém videu Jack rozebral několik incidentů, které měl se Siennou zažít a vysvětlil, proč se ke kauze doposud nevyjádřil. Obvinění přitom v létě minulého roku v zahraničních médiích i na sociálních sítích intenzivně rezonovala.

Sienna i Jack se v minulosti zúčastnili populární show Hype House na Netflixu, která má podobný koncept jako český LikeHouse. Krátce po jejich návratu domů se objevila obvinění ze strany Jackových přátel, že měla Sienna tvůrce sexuálně zneužívat. Příspěvky, které lidé okolo Jacka sdíleli na Twitteru ale později smazali (jejich screenshoty se však zachovaly a Jack je použil i ve svém novém vysvětlujícím videu).

Domů
Sdílet
Diskuse