Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2022 20:05
Čas čtení 1:15
Ondřej Jarůšek

Hvězdní bojovníci a 2 bitvy o titul šampiona. OKTAGON MMA odhaluje celou kartu turnaje v O2 areně

Hvězdní bojovníci a 2 bitvy o titul šampiona. OKTAGON MMA odhaluje celou kartu turnaje v O2 areně
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Už na konci měsíce zavítá organizace OKTAGON MMA do O2 areny.

Organizace OKTAGON MMA odtajnila kompletní kartu chystaného turnaje, který se uskuteční 26. února v pražské O2 areně. Fanoušci dohromady uvidí jedenáct zápasů, z nichž hned dva budou titulové. Je to vůbec poprvé, co se na jedné akci organizace bude bojovat o šampionské pásy ve dvou divizích.

Turnaji OKTAGON 31 bude vévodit střet prozatímního šampiona střední váhy Piráta s českou hvězdou Patrikem Kinclem. Zajímavostí je, že Kincl je z pohledu kurzů jedním z největších favoritů celého turnaje a prozatímní šampion Krištofič se tak ocitá v pozici velkého outsidera.

„Já zápas takto jednostranně rozhodně nevidím. Asi to bude tím, že lidé posuzují to, že Pirát bojoval doma, zatímco Patrik bojoval na velkých evropských kolbištích,“ vysvětluje v našem rozhovoru spoluzakladatel organizace Pavol Neruda, proč podle něj tolik fanoušků favorizuje Patrika Kincla.

Doporučeno
Šéf Oktagonu MMA: Z návratu do O2 areny mám husí kůži, extrémně se těším (Rozhovor) Šéf Oktagonu MMA: Z návratu do O2 areny mám husí kůži, extrémně se těším (Rozhovor) 10. února 2022 7:00

Druhým titulovým zápasem bude Rony Paradeiser vs. Losene Keita, kteří se pobijí o prozatímní titul lehké váhy. Vítěz následně vyzve současného šampiona divize a slovenskou legendu Ivana Buchingera.

Keita naposledy v boji s Karolem Ryšavým šokoval domácí scénu svým zdrcujícím výkonem, k překvapení mnohých jej však Paradeiser prakticky ihned vyzval na zápas. Asi tedy zřejmě ví, jak na „Černého pantera“ vyzrát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zápasit dále uvidíme také bývalou bojovnici UFC Lucii Pudilovou, Alexe Lohorého se skvěle rozjetým Zdeňkem Polívkou, Andreje Kalašnika, Vlasto Čepa, Jakuba Bahníka a mnoho dalších. První zápas turnaje proběhne v rámci Free Prelims, fanoušci jej tedy mohou sledovat zdarma na YouTube.

Turnaj OKTAGON 31 je prvním turnajem po pandemii koronaviru, který se uskuteční v největší české hale. I o tomto návratu si s námi Pavol Neruda v novém rozhovoru popovídal. „Mám husí kůži, když si představím znovu ty šťastné tváře lidí a co všechno se tam bude odehrávat, jak bude stát celá aréna, když bojovníci vyjdou z tunelu a budou vcházet za ovací publika. Je to pro mě nepopsatelný moment, na který se neskutečně těším,“ řekl pro REFRESHER.

Domů
Sdílet
Diskuse