Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2022 13:30
Čas čtení 2:28
Dominik Vetrák

Super Bowl trailery: Doctor Strange bojuje s Wandou a potkává X-Mena, Oscar Isaac je Moon Knight od Marvelu

Super Bowl trailery: Doctor Strange bojuje s Wandou a potkává X-Mena, Oscar Isaac je Moon Knight od Marvelu
Zdroj: Marvel Studios/Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Během Super Bowlu jsme viděli spoustu skvělých trailerů na očekávané filmy.

Během poločasové pauzy sportovní události Super Bowl můžeme každoročně sledovat různé reklamy a trailery od hollywoodských studií propagujících své filmy a seriály. Od začátku pandemie studia vydávají jen málo Super Bowl trailerů, protože jejich uvedení stojí i více než 5 milionů dolarů (Super Bowl totiž sleduje velké množství lidí).

Viděli jsme tak nové záběry z druhé části Sonica, akčního thrilleru Ambulance, thrilleru Nope, marvelovek Doctor Strange in the Multiverse of Madness nebo Moon Knight.

Doporučeno
RECENZE: Horizon: Forbidden West (PS5) RECENZE: Horizon: Forbidden West (PS5) 14. února 2022 9:01

Doctor Strange in the Multiverse of Madness 

Nejvíce tě asi zajímá Doctor Strange 2. První trailer toho ukázal opravdu hodně. Příšery, nové postavy, Wandu jako záporačku, ale nejvíce rozruchu způsobila scéna, ve které Strange někdo zatkne a předvede před jakýsi tribunál. Doprovázejí ho Ultronovi roboti pod kontrolou (v této části multivesmíru zřejmě Ultron nechce zničit lidi) a slyšíme i velmi známý hlas. Jedním z této skupiny lidí je postava, kterou hraje sir Patrick Stewart.

Ten si v předchozích marvelovkách od studia Fox zahrál Professora Charlese Xaviera, známého jako Professor X — lídra týmu X-Men. Tento film, jak už název napovídá, prozkoumá multivesmír a několik dimenzí. V této scéně se může jednat o takzvanou variantu postavy, čili alternativní verzi Profesora X z filmů X-Men. Nakonec, Professor X z filmů X-Men nebyl součástí žádné multidimenzionální jednotky.

Patrick Stewart může hrát i úplně jinou postavu, ale nepotvrzené leaky z internetu skutečně mluvily o tom, že ho uvidíme v roli Charlese Xaviera. Zdá se, že spolek, jehož je součástí, se jmenuje Illuminati, a v tomto filmu bude složen z alternativních verzí známých marvelovských postav z několika dimenzí.

Může se tak stát, že uvidíme například Mr. Fantastica z Fantastické čtyřky, nicméně hrát ho bude zcela nový herec. Fanoušky animovaného seriálu What If? potěší, že kromě temného Strange uvidíme ve filmu i zombies, kteří se v seriálu také objevili. Premiéra filmu Doctor Strange 2 je naplánována na květen 2022.

 

Ambulance od Michaela Baye

V dubnu se do kin dostane akční thriller Ambulance. Hlavní role v něm ztvární Jake Gyllenhaal a Yahya-Abdul Mateen II. Právě druhý jmenovaný se rozhodne účastnit se krádeže, kterou naplánuje postava Jakea Gyllenhaala.

Potřebuje totiž peníze na operaci pro svoji dceru. Všechno se ovšem pokazí a oni začínají utíkat před policií přes celé město. Film režíroval Michael Bay (Transformers). Kromě zmíněných herců si v thrilleru zahraje také Eiza Gonzalez (Baby Driver, Bloodshot).

Moon Knight (Marvel)

Vracíme se zpět k Marvelu. Viděli jsme krátký trailer pro seriál Moon Knight, který se na Disney+ začne vysílat od 30. března. Oscar Isaac (Dune) si zahraje hlavní postavu elitního ex–vojáka, který trpí poruchou identity, což má za následek, že mu v hlavě sídlí až čtyři různé osobnosti.

Po zkažené výpravě v egyptských pyramidách získává schopnosti Boha noci a měsíce Konshua. Podle trailerů se můžeme těšit na akční a tak trochu brutální seriál, ve kterém bude Moon Knight svým nepřátelům lámat kosti. Spekuluje se, že Ethan Hawke hraje v seriálu samotného Draculu, což by znamenalo, že možná uvidíme i Mahershalu Aliho v jeho roli Bladea, zabijáka upírů od Marvelu (v minulosti hrál tuto postavu Wesley Snipes).

Sonic 2

Na závěr zde máme krátký trailer pro pokračování filmu s oblíbeným ježkem Sonicem. Ve druhé části se opět postaví Dr. Robotnikovi v podání herce Jima Carreyho. Ten si na pomoc zavolal dalšího „super“ ježka. Jmenuje se Knuckles, namluvil ho herec Idris Elba a Sonicově rychlosti bude oponovat svou super silou. Premiéra filmu je naplánována na duben 2022.

V rámci nových trailerů ze Super Bowlu jsme už psali o sci-fi snímku Adam Project s hercem Ryanem Reynoldsem, seriálovém Pánovi prstenů, thrilleru Nope od režiséra filmů Get Out a Us či Jurském světě 3.

Zpět
Sdílet
Diskuse