Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. března 2022 21:54
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Sonic v akčním traileru bojuje s Jimem Carreym, létajícími loděmi a supersilným ježkem Knucklesem

Sonic v akčním traileru bojuje s Jimem Carreym, létajícími loděmi a supersilným ježkem Knucklesem
Zdroj: Paramount Pictures Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Akční rodinná zábava i podruhé? Film Sonic 2 ukazuje nový trailer pár týdnů před premiérou.🦔

Hollywoodské studio Paramount Pictures láká na premiéru svého očekávaného filmu Sonic the Hedgehog 2 (zkráceně Sonic 2). Informuje o tom ScreenRant. Jde o pokračování oblíbeného rodinného akčního filmu z roku 2020. Filmy Sonic se natáčejí podle stejnojmenných videoher, takže postavu zná celý svět.

Doporučeno
RECENZE: Pam & Tommy je hlavně o domácím pornu hvězdného páru. Na slavnou herečku z Baywatch se už nikdy nebudeš dívat stejně RECENZE: Pam & Tommy je hlavně o domácím pornu hvězdného páru. Na slavnou herečku z Baywatch se už nikdy nebudeš dívat stejně 11. března 2022 10:30

Ve dvojce bude ježek Sonic opět bojovat s Dr. Robotnikem (hraje ho Jim Carrey), ale tentokrát se zapotí mnohem více. Sonic totiž nebude čelit pouze jeho vojákům a robotům, ale také dalšímu ježkovi. Jmenuje se Knuckles (hlas mu propůjčil slavný herec Idris Elba) a je supersilný.

Jak vidíš v traileru, diváci se v kinech mohou těšit na draze vypadající akci a docela povedený humor. Sonic 2 dorazí do kin 8. dubna. Režie se chopil Jeff Fowler, který se postaral i o jedničku.

Domů
Sdílet
Diskuse