Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2022 13:26
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Remedy vytvoří pro Rockstar Games remake her Max Payne 1 a 2

Remedy vytvoří pro Rockstar Games remake her Max Payne 1 a 2
Zdroj: Remedy Entertainment/Rockstar Games
TECH ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tvůrci her Max Payne 1 a 2 vytvoří pro novou generaci konzolí remake.

Finské herní studio Remedy Entertainment zcela nečekaně oznámilo, že vytvoří remake herních klasik Max Payne 1 a Max Payne 2, které vyšly v letech 2001 a 2003. Remake vydají jako jednu hru, ale přepracovány budou obě části. Očekávat můžeš moderní grafiku i vylepšení pro jejich lepší hraní.

O konkrétním obsahu hry či potenciálních změnách oproti originálním hrám však tvůrci ze studia Remedy nic neřekli. Vývoj zaplatí studio Rockstar Games, jemuž patří značka Max Payne.

Doporučeno
5 nejtěžších a nejlepších soubojů s bossy v Elden Ringu. Možná jsi hru prošel, aniž bys je vůbec potkal 5 nejtěžších a nejlepších soubojů s bossy v Elden Ringu. Možná jsi hru prošel, aniž bys je vůbec potkal 25. března 2022 8:30

Studio Rockstar Games vydalo poslední pokračování série Max Payne 3 v roce 2012. Studio Remedy na remacích začne vydělávat až poté, co tržby z prodeje her zaplatí studiu Rockstar Games veškeré náklady.

Studio Remedy aktuálně pracuje na čtyřech dalších hrách (Alan Wake 2, Control 2 a dva multiplayerové či coop projekty).

Max Payne 1 a Max Payne 2 byly podle recenzentů vynikající akční hry s depresivním příběhem pro dospělé. Tvůrci v nich rozebírali seriózní témata. Hra vynikla také díky své hratelnosti a zábavným mechanikám.

Zmínit můžeme například zpomalení času, takzvaný bullet time. Bylo to právě studio Remedy a hry Max Payne, které tuto oblíbenou herní mechaniku vytvořilo

Domů
Sdílet
Diskuse