Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2022 20:24
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Penelope Cruz a Antonio Banderas si ve chválené komedii utahují z hollywoodských herců

Penelope Cruz a Antonio Banderas si ve chválené komedii utahují z hollywoodských herců
Zdroj: The Mediapro Studio
FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Chválená komedie se brzy dostane do našich kin. Sleduj povedený trailer.

Komedii Official Competition natočilo argentinské duo režisérů Gaston Duprat a Mariano Cohn (natočili také chválené drama The Distinguished Citizen). Tentokrát se připravují na premiéru své nejnovější komedie, která by se měla do českých kin dostat 12. května.

Doporučeno
RECENZE: Fantastická zvířata 3: Brumbálova tajemství RECENZE: Fantastická zvířata 3: Brumbálova tajemství 14. dubna 2022 17:30

Premiéru měl film na prestižním festivalu v Cannes, odkud si odnesl velmi pozitivní ohlasy. Například na Rottentomatoes má po 17 recenzích průměr hodnocení 8,5 z 10. Tvůrci snímek nyní propagují nejnovějším trailerem.

V centru děje je postava herečky Penelope Cruz, která je prestižní režisérkou. Jistý milionář ji pověří tím, aby natočila další velkou filmovou klasiku. Hlavní role v jejím novém filmu mají hrát excentrická hollywoodská hvězda (hraje ho Antonio Banderas) a chválený divadelní herec (Oscar Martinez). Problém je, že si vůbec nerozumí a jeden druhému vyčítají, že jsou zaprodaní a nedělají dobré filmy.

Režisérka vymyslí kreativní a neotřelé způsoby, jak je donutit spolupracovat. Na pozadí toho všeho se odehrává satira a parodie hollywoodského fungování a hollywoodských herců jako takových. Snímek vypadá v traileru velmi poutavě, takže se na něj určitě podíváme.

Domů
Sdílet
Diskuse