Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2022 21:56
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Emotivní, akční válečný film ukáže, jak vypadala irácká, první světová a americká občanská válka

Emotivní, akční válečný film ukáže, jak vypadala irácká, první světová a americká občanská válka
Zdroj: Samuel Goldwyn Films
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Trailer na válečný film Foxhole zobrazuje hrůzy války. Snímek dorazí do kin a na internet 13. května.

Foxhole je válečný film, jehož děj se odehrává během tří různých časových období. Sledujeme skupiny vojáků v americké občanské válce, v první světové válce a ve válce v Iráku. Pokaždé jde o americké vojáky, kteří čelí různým stresovým a napínavým situacím. Informuje o tom server Comingsoon.

Například američtí vojáci v zákopech během první světové války najdou znepřáteleného vojáka. Někteří ho chtějí zabít, jiným se to zdá příliš kruté, jelikož se vzdává. Kromě pořádné dávky akce, na kterou láká i trailer, se tedy dočkáme i dramatických momentů a emotivních dialogů.

V dramatu Foxhole hrají převážně neznámí herci. Režie se chopil mladý režisér Jack Fessenden, který zatím nenatočil nic nadprůměrného. Jeho nejnovější film však vypadá víc než lákavě. Válečné drama má premiéru 13. května v amerických kinech a v digitální distribuci.

  

Domů
Sdílet
Diskuse