Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2022 7:17
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Matt Damon a Ben Affleck natočí další společný film. Napíší scénář a Affleck bude režírovat

Matt Damon a Ben Affleck natočí další společný film. Napíší scénář a Affleck bude režírovat
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sportovní biografické drama se zaměří na vztah mezi značkou Nike a Michaelem Jordanem.

Magazín The Hollywood Reporter informuje o dalším filmu herecké dvojice Ben Affleck a Matt Damon. Společně si zahrají v biografickém dramatu o slavné sportovní dohodě mezi společností Nike a basketbalistou Michaelem Jordanem. Hlavní postavou snímku bude Sonny Vaccaro, který dohodu řešil také v reálném životě.

Film zastřešují studia Amazon Studios a Skydance Sports. Ben Affleck bude produkovat, režírovat, hrát a napíše i scénář. Matt Damon bude hrát, produkovat a pomůže se scénářem.

Matt Damon si zahraje Sonnyho Vaccara a Ben Affleck spoluzakladatele Nike Phila Knighta. Oba se budou snažit podepsat smlouvu s Michaelem Jordanem, který ve filmu vůbec nebude. Spíše bude vystupovat jako nějaká tajná bytost, ke které se obchodníci z Nike neumějí dostat. Ben Affleck a Matt Damon si spolu naposledy zahráli v historickém dramatu The Last Duel od režiséra Ridleyho Scotta.

the last duel
Zdroj: 20th Century Studios
Domů
Sdílet
Diskuse