Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2022 9:30
Čas čtení 6:56
Jakub Paulík

10 faktů o Loganu Paulovi: chtěl být na měsíc homosexuálem, vysmál se oběti sebevraždy a zvažuje kandidaturu na prezidenta

10 faktů o Loganu Paulovi: chtěl být na měsíc homosexuálem, vysmál se oběti sebevraždy a zvažuje kandidaturu na prezidenta
Zdroj: Flickr/Erik Drost
OSOBNOSTI LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Kdyby se Logan Paul stal prezidentem, bratr Jake by prý mohl být jeho zástupcem.

Opovrhovaný i milovaný Logan Paul patří v současnosti mezi nejpopulárnější světové influencery. I když se svých homofobních, rasistických a jiných kontroverzních kousků nikdy nezbaví, jednoho dne prý plánuje kandidovat za prezidenta USA.

Zaměření na slavné youtubery a influencery patří mezi součást našeho lifestylového portálu. Na Refresheru se dozvíš více nejen o českých hvězdách, ale také o těch zahraničních, jakými jsou například tiktoker Lil Huddy, zábavný Khaby Lame či osobitý podcaster Joe Rogan. K tomuto obsahu se dostaneš jako člen klubu Refresher+.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)

Video s oběšeným mužem

Kariéra Logana Paula je plná kontroverzí a ve své podstatě je na ní z nemalé části postavená. Nic však nevyvolalo vůči mladému youtuberovi takovou nenávist jako návštěva „sebevražedného lesa“ Aokigahara v Japonsku z roku 2017, ve kterém se smíchem natočil oběšeného muže. Video sice na Youtube získalo během krátké chvíle spoustu zhlédnutí, ale zároveň se na Logana Paula snesla oprávněná kritika.

Statisíce lidí žádaly, aby Paul přišel o účet na Youtube. Známá platforma se však rozhodla mladíka potrestat jiným způsobem. Jeho tvorbu například stáhli z programu Google Preferred, čímž se ztratil ze seznamu, ze kterého si zadavatelé reklamy vybírají tvůrce na Youtube. Jinak řečeno, přišel o jistou část zisku.

Z pochopitelných důvodů už toto video na jeho kanálu nenajdeš. Logan Paul si za své chyby začal sypat popel na hlavu a organizacím zaměřeným na problematiku sebevražd daroval milion dolarů. Jeho video, ve kterém se sám věnuje tomuto tématu, si dodnes prohlédlo přes 30 milionů lidí. Později svou chybu z lesa v Japonsku označil za „největší životní požehnání“, protože se prý díky tomu stal lepším člověkem, uvádí Gamerant. S tímto tvrzením by však spousta lidí určitě nesouhlasila.

Paralyzér na myš aneb jak přišel Logan Paul o miliony

Ztráta výnosů z reklamy – i když jen dočasná – může být pro youtubera velmi nepříjemná. Logan Paul se ze svých činů z minulosti zjevně příliš nepoučil, a tak se Youtube rozhodl proti němu začátkem roku 2018 tímto způsobem zakročit. Paul své followery například vyzýval, aby podstoupili takzvaný Tide Pod Challenge, při kterém lidé jedí čistící prostředky.

Naučným obsahem bychom určitě nemohli nazvat ani video, na kterém zkouší zdechlinu myši oživovat paralyzérem. Bizarní video si můžeš do dnešního dne prohlédnout i přímo na Youtube. Z podobného soudku zvířecích videí Logana Paula je například i to, kde zkouší na živé rybě srdeční masáž.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 114038 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak se mu podařilo přijít o část svých varlat.

  • Jak urazil Asiaty i černochy.

  • Kdy se rozhodl stát na měsíc homosexuálem.

  • Jak se rozzlobil, když ho označili za „nejhoršího člověka na světě“.

  • Proč si myslí, že by porazil Mika Tysona.

Domů
Sdílet
Diskuse