Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2022 16:13
Čas čtení 0:38
Martin Adam Pavlík

Jake Paul je třetím nejlépe placeným boxerem na světě. Lepší výdělky mají jen Tyson Fury a Canelo Alvarez

Jake Paul je třetím nejlépe placeným boxerem na světě. Lepší výdělky mají jen Tyson Fury a Canelo Alvarez
Zdroj: Getty Images/Jason Miller
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V žebříčku nejlépe vydělávajících sportovců na světě drží prvenství LeBron James.

Jake Paul je momentálně třetím nejlépe placeným boxerem na světě. Sportico zveřejnilo seznam aktuálně nejlépe vydělávajících sportovců, podle něhož je před Američanem, který se proslavil zejména jako youtuber, jen Tyson Fury a Canelo Alvarez.

Mladší z bratrů Paulových se mezi sportovci umístil celkem na 45. místě s výdělkem 37 milionů amerických dolarů. Britský boxer Tyson Fury je na 14. místě se 69 miliony a Mexičan Canelo Alvarez je na pátém místě s 89 miliony dolarů.

Doporučeno
Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? 11. května 2022 7:00
jake paul tyron woodley
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann

Zatímco Fury i Alvarez mají v boxu desítky zápasů a jsou vícenásobní šampioni, Paul měl v profi boxu jen pět zápasů. Je však neporažený. Čtyři duely dokázal vyhrát před limitem na knokaut, jeden vyhrál na body. Mezi jeho poraženými soupeři jsou i dva bývalí bojovníci nejprestižnější MMA organizace UFC Ben Askren a Tyron Woodley (Paul ho porazil dokonce dvakrát).

Nejlépe vydělávajícím sportovcem podle žebříčku je momentálně basketbalista LeBron James – 126,9 milionu dolarů. Za ním následuje trojice fotbalistů Lionel Messi (2), Cristiano Ronaldo (3) a Neymar (4).

Domů
Sdílet
Diskuse