Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. května 2022 10:33
Čas čtení 0:48
Ilona Hobzová

Steven Tyler z Aerosmith má opět problémy s drogami, kapela ruší nejbližší koncerty

Steven Tyler z Aerosmith má opět problémy s drogami, kapela ruší nejbližší koncerty
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití
NEWS HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Členové kapely vydali oficiální prohlášení na sociálních sítích.

Steven Tyler z populární skupiny Aerosmith znovu propadl závislosti na drogách. Kapela kvůli tomu ruší nejbližší koncerty minimálně do konce léta. „Jsme zdrceni, že jsme zklamali tolik lidí, zejména naše nejvěrnější fanoušky, kteří na naše koncerty cestují mnohdy velmi daleko,“ napsala kapela na sociální sítě.

Koncerty zřejmě až v září

„Jak všichni víte, náš milovaný bratr Steven úspěšně abstinoval mnoho let,“ začala kapela svůj příspěvek na sociálních sítích. Dále uvedla, že Tyler znovu propadl závislosti poté, co se snažil zvládat bolest po operaci nohy. „Dobrovolně začal s léčebným programem, aby se mohl plně soustředit na své zdraví a zotavení,“ doplnila kapela, kterou kromě Stevena Tylera tvoří ještě Tom Hamilton, Joey Kramer, Joe Perry a Brad Whitford.

Skupina zrušila všechny koncerty až do konce srpna a doufá, že zářijové termíny už zůstanou beze změny. Aerosmith by měli v té době koncertovat v Las Vegas. „Budeme vás o vývoji informovat tak rychle, jak to bude možné. Děkujeme za pochopení i za to, že podporujete Stevena,“ dodali.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Zpěvák Steven Tyler bojuje s drogovou závislostí střídavě už desítky let. Sám odhadoval, že během svého života utratil za drogy přibližně šest milionů dolarů. Nyní u něj propukla závislost po třinácti letech abstinence. Naposledy se léčil v roce 2009. 

Domů
Sdílet
Diskuse