Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2022 10:30
Čas čtení 1:56
Dominik Vetrák

Netflix odhalil trailery pro seriály Resident Evil, Sandman či novou Addamsovu rodinu. Ohlásil také 2. sérii All of Us Are Dead

FILMY A SERIÁLY NETFLIX RESIDENT EVIL
Uložit Uložené

Sleduj nové trailery na očekávané seriály a filmy od Netflixu.

Streamovací služba Netflix tento týden pořádá událost Geeked Week. Během něj odhalí množství trailerů a oznámení, ze kterých jsme obdrželi již první dávku. Kromě trailerů jsme se dozvěděli, že jihokorejský zombie seriál All of Us Are Dead dostane i druhou sérii (pravděpodobně až v příštím roce).

Doporučeno
Jak se natáčel film Top Gun: Maverick? Létali herci skutečně ve stíhačkách a jak natočili scény v kokpitech? Jak se natáčel film Top Gun: Maverick? Létali herci skutečně ve stíhačkách a jak natočili scény v kokpitech? 5. června 2022 12:30

Potěšíme i fanoušky seriálu What We Do in the Shadows. Ten dostane ještě minimálně tři další série. Naopak smutnou zprávu máme pro fanoušky seriálu Ted Lasso od streamovací služby Apple TV+. Třetí série bude zřejmě poslední.

Z trailerů nás nejvíce zaujaly Sandman či Resident Evil. Sandman bude další velkolepý fantasy/sci-fi seriál od Netflixu. Uvidíme ho 5. srpna a zaměří se na postavu Morfea alias Dream, jedné ze sedmi entit, které kontrolují klíčové aspekty existence světa a lidstva. Zahrál si ho Tom Sturridge. Sandman je adaptací chváleného komiksu od Neila Gaimana. 

První série se zaměří na komiksy, které zachytily Dreamovo uvěznění na několik desítek let. Když z vězení unikl, zjistil, že jeho absence způsobila náročné snění pro lidi a rozpadlo se mu také království.

Seriál Resident Evil vypadá překvapivě dobře. Poslední roky totiž dopadaly všechny filmové nebo seriálové projekty ze série Resident Evil podprůměrně. Netflix se to pokusí změnit s hraným seriálem zasazeným do blízké budoucnosti. Společnost Umbrella Corporation si chce napravit pověst za své chyby z minulosti, kdy vytvořila zombie T-virus.

Nabízí tedy rodinám ze zamořeného a zničeného Raccoon City ubytování a skvělý život ve městě New Raccoon City. Pod jeho útrobami ale vede zakázané experimenty, které vyústí v totální zombie apokalypsu.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Děj převezme některé dějové linie z her, ale vytvoří si svůj vlastní příběh. V jeho centru budou dcery agenta Umbrelly Alberta Weskera, kterého v seriálu hraje Lance Reddick (John Wick). Všechny části první série uvidíme 14. července.

Zajímavě vypadá i antologický seriál od režiséra a scénáristy Guillerma del Tora (Hellboy, The Shape of Water). Ten produkoval osm krátkých hororových filmů od renomovaných režisérů, které spojí v jeden seriál. Příběhy na sebe nebudou navazovat. Jeden z těchto hororů natočila také režisérka oceňovaného snímku Bababook Jennifer Kent. Netflix uvede seriál během letošního roku.

7. října následně uvede nový hororový seriál od režiséra Mikea Flanagana (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Midnight Mass). Jmenuje se Midnight Club.

Režisér a scénárista Tim Burton se podílel na výrobě seriálu Wednesday. Příběh se zaměří na dívku Wednesday z Addamsovy rodiny, která mezitím vyrostla a studuje na univerzitě. Tam se zamotá do případu vraždy a bude rozvíjet také své nadpřirozené schopnosti.

Teenagerku Wednesday si zahraje Jenny Ortega (Vřískot 5 či horor X) a uvidíme i herečku Christinu Ricci, která si zahrála původní Wednesday ve dvou úspěšných filmech z 80. let. Seriál vyjde na Netflixu na podzim.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse