Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2022 10:30
Čas čtení 1:56
Dominik Vetrák

Netflix odhalil trailery pro seriály Resident Evil, Sandman či novou Addamsovu rodinu. Ohlásil také 2. sérii All of Us Are Dead

FILMY A SERIÁLY NETFLIX RESIDENT EVIL
Uložit Uložené

Sleduj nové trailery na očekávané seriály a filmy od Netflixu.

Streamovací služba Netflix tento týden pořádá událost Geeked Week. Během něj odhalí množství trailerů a oznámení, ze kterých jsme obdrželi již první dávku. Kromě trailerů jsme se dozvěděli, že jihokorejský zombie seriál All of Us Are Dead dostane i druhou sérii (pravděpodobně až v příštím roce).

Doporučeno
Jak se natáčel film Top Gun: Maverick? Létali herci skutečně ve stíhačkách a jak natočili scény v kokpitech? Jak se natáčel film Top Gun: Maverick? Létali herci skutečně ve stíhačkách a jak natočili scény v kokpitech? 5. června 2022 12:30

Potěšíme i fanoušky seriálu What We Do in the Shadows. Ten dostane ještě minimálně tři další série. Naopak smutnou zprávu máme pro fanoušky seriálu Ted Lasso od streamovací služby Apple TV+. Třetí série bude zřejmě poslední.

Domů
Sdílet
Diskuse