Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2022 9:35
Čas čtení 1:08
Tímea Krauszová

Zendaya a sir Lewis Hamilton v nové kampani Valentino: Kreativní ředitel pro ni vymyslel nový odstín růžové

MÓDA MÓDA UMĚNÍ
Uložit Uložené

Zendaya je tváří Valentino již od roku 2020. V nové kampani se objevuje spolu se sedminásobným světovým šampionem F1.

Zendaya a Lewis Hamilton budou tvářemi podzimní kampaně italské módní značky Valentino. Za zářivě růžovou kolekcí stojí kreativní ředitel Pierpaolo Piccioli. Jednobarevný, ale určitě ne nudný styling připravil Law Roach, který na Instagramu ukázal i zákulisí focení kampaně.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Law Roach (@luxurylaw)

Osvobození od obyčejnosti

Značka Valentino byla dlouhá léta spojována s červenou barvou, ale pro podzim 2022 sáhli designéři po jasně růžové Pink PP. Jedná se o nový odstín Pantone barvy, kterou vymyslel právě kreativní ředitel značky, Piccioli. Šaty z dílny Valentino předvedly v červenci na soukromé přehlídce v Římě některé celebrity, včetně hereček Anne Hathaway či Florence Pugh. Právě transparentní šaty Pugh zarezonovaly na sociálních sítích, kde pobouřily některé uživatele. Herečka hejtry poslala do patřičných mezí.

Doporučeno
Florence Pugh reaguje na hatery, kteří komentují její prsa: Co se vám stalo, že jste pobouřeni mým tělem? Florence Pugh reaguje na hatery, kteří komentují její prsa: Co se vám stalo, že jste pobouřeni mým tělem? 11. července 2022 12:24

Piccioli o růžové kolekci snil už dlouho. „Jedna barva, odvážná, silná, proměnlivá, extravagantní, jedna barva, která v sobě zahrne vše, co mám v módě rád, a vše, co chci reprezentovat: osvobození od obyčejnosti, prostor pro člověka, jasný symbol rovnosti a lásky,“ popsal svou inspiraci v rozhovoru pro WWD.

Návrhář tvrdí, že hodnoty značky by měly být zřejmé už z jedné fotografie. Stejné nároky má také na výběr barvy. „Vybral jsem si Zendayu a Lewise pro Pink PP ze stejného důvodu, z jakého jsem tvořil samotnou barvu. Jsou to krásné duše, které svůj hlas a talent používají ke sjednocování a kreativitě.“ 

Anketa:
Co na kampaň říkáš?
Ach. Yes.
Meh. No.
Ach. Yes.
57 %
Meh. No.
43 %

 
Zendaya je tváří Valentino již od roku 2020 a na vícero společenských událostech oblékla právě tuto italskou značku. Kampaň na dámskou kolekci byla poprvé v tisku v pondělí v zářijovém vydání magazínu Harper's Bazaar v Německu.

Součástí kampaně má být i video, které vytvořil kameraman Marcell Rév (se Zendayou pracoval i na seriálu Euphoria). Kampaň se sedminásobným světovým šampionem F1 Lewisem Hamiltonem byla poprvé publikována v úterý v zářijovém vydání magazínu GQ USA.

Valentino, pink pp, Zendaya, Lewis Hamilton
Zdroj: Valentino
Valentino, pink pp, Zendaya, Lewis Hamilton
Zdroj: Valentino
Domů
Sdílet
Diskuse