Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2022 20:15
Čas čtení 1:09
Daniel Mikolášik

Timothée Chalamet je prvním mužem na titulce britského Vogue za 106 let jeho existence

Timothée Chalamet je prvním mužem na titulce britského Vogue za 106 let jeho existence
Zdroj: Mike Coppola/FilmMagic
OSOBNOSTI TIMOTHÉE CHALAMET ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americký herec s francouzskými kořeny v rozhovoru hovoří o osudu, módě a o tom, jaké je to mít starou duši.

Timothée Chalamet se stal prvním mužem, který se objevil samostatně na obálce britského vydání prestižního magazínu Vogue. Je to totiž vůbec poprvé ve 106leté historii britské mutace známého magazínu, kdy na obálce září sólo muž.

Historicky prvním mužem, který byl vyfocen na obálce britského Vogue, byl v roce 1970 Helmut Berger, ale nebyl tam sám. Tehdejší červencové vydání zdobil společně s Marisou Berenson. Později se objevili další, ale nikdy ne samostatně.

Šéfredaktor magazínu Edward Enninful, který s hercem vedl rozhovor, popisuje šarm 26leté filmové hvězdy jako „Timothée efekt“. „Je všude, okouzlí fanoušky, režiséry, kolegy herce, módní domy a nyní i britský Vogue,“ píše o něm magazín.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Americký herec s francouzskými kořeny v rozhovoru hovoří o osudu, módě a o tom, jaké je to mít starou duši. Svět je podle něj příliš beznadějný na to, aby odpovídal na otázky, na které nemá odpovědi. „Vždy se ptají: ‚Kdo jsi?‘, ‚Víš, kdo jsi?‘ Je možné, že ne. Jsi kapitánem svého osudu. Pán svého osudu a kapitán své duše,“ popisuje v rozhovoru.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Vzpomíná například i na to, jak se v roce 2018 poprvé setkal s Leonardem DiCapriem. Starší kolega mu tehdy prý předal své kariérní pravidlo: „Žádné tvrdé drogy a žádné filmy o superhrdinech.“ Prozrazuje také, jak už v teenagerském věku snil o herecké kariéře nebo jak se lekl toho, když se ve světě objevila pandemie koronaviru, a začal být více pokorný.

Chalameta nafotil prestižní módní fotograf Steven Meisel. Enninful, který kromě rozhovoru dělal i styling, říkal, že herec měl na sobě také modely z ženských kolekcí a při výběru outfitů se inspiroval jeho rolí v novém filmu Bones & All.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Domů
Sdílet
Diskuse