Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2022 15:51
Čas čtení 0:36
Richard Balog

Britský návrhár JW Anderson vzdal hold kráľovnej Alžbete II. prostredníctvom modelu šiat

Britský návrhár JW Anderson vzdal hold kráľovnej Alžbete II. prostredníctvom modelu šiat
Zdroj: Gorunway
MÓDA
Uložit Uložené

Na jednoduchých čiernych šatách je nápis: Her Majesty The Queen 1926 – 2022 Thank you.

Britský návrhár Jonathan William (JW) Anderson vzdal hold kráľovnej Alžbete II. prostredníctvom modelu jednoduchých šiat, ktoré ukázal v rámci prehliadky ženskej kolekcie na obdobie jar/leto 2023. 

Dlhý bavlnený model v čiernej farbe zdobí nápis: Her Majesty The Queen 1926 – 2022  Thank you. Išlo o posledný kúsok na prehliadkovom móle, po ktorom prišiel samotný Anderson a poďakoval hosťom. 

Prehliadka sa uskutočnila v obkolesení arkádových videohier dňa 17. septembra a bola súčasťou programu Londýnskeho týždňa módy, ktorý prebieha v obmedzenom režime vzhľadom na desaťdňový štátny smútok vo Veľkej Británii. 

JW Anderson
Zdroj: Gorunway

Londýnsky týždeň módy bol v tieni udalostí z posledného obdobia a napríklad vedenie módneho domu Burberry zrušilo prezentáciu kolekcie deň po smrti kráľovnej Alžbety II., aby neskôr oznámilo, že prehliadku presunuli na dátum 26. septembra.  

Štátny pohreb kráľovnej Alžbety II. sa uskutočnil dnes v londýnskom Westminsterskom opátstve od 12.00 h stredoeurópskeho času. Pozvaných bolo približne 2 000 smútočných hostí vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej s partnerom Jurajom Rizmanom. 

Domů
Sdílet
Diskuse