Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2022 20:27
Čas čtení 0:31
Eduard Starkbauer

Trailer na Kabinet kuriozit Guillerma del Tora slibuje děsivý zážitek. V seriálu uvidíme Ruperta Grinta či Erica Andrého

Trailer na Kabinet kuriozit Guillerma del Tora slibuje děsivý zážitek. V seriálu uvidíme Ruperta Grinta či Erica Andrého
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál se na Netflixu objeví již 25. října.

První trailer na Kabinet kuriozit Guillerma del Tora nabízí vábivou ochutnávku hororového seriálu z dílny Netflixu. Oscarový režisér v traileru promlouvá přímo k divákům a symbolicky otevírá kabinet, vedle kterého stojí.

Osm samostatných příběhů oplývá podle prvních záběrů děsivou atmosférou skloubenou s pověstnou představivostí tvůrce filmů jako Faunův labyrint či Tvář vody. Každá z epizod se může pochlubit uceleným příběhem i obsazením. Kromě Ruperta Grinta známého z role Rona v Harrym Potterovi uvidíme také hvězdy, jako jsou Murray Abraham, Andrew Lincoln, Essie Davis, a snad největší překvapení castingu, komika Erica Andrého.

Na konci dechberoucího traileru vidíme také představení názvů seznamu epizod. Kabinet kuriozit Guillerma del Tora má na Netflixu premiéru 25. října, přičemž každý den až do 28. října přibydou na platformě dvě nové epizody. Načasování na Halloween nemohlo být lepší.

Domů
Sdílet
Diskuse