Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2023 11:20
Čas čtení 0:51
Jana Chovancová

Netflix potvrdil druhou sérii seriálu Wednesday

Netflix potvrdil druhou sérii seriálu Wednesday
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Datum vydání druhé série zatím nebylo zveřejněno.

V uplynulých dnech média informovala o tom, že společnost Netflix může přijít o další ze svých seriálů. Jen od roku 2017 přišla o více než 60 seriálů a filmů. Dnes už ale víme, že o seriál Wednesday Netflix nepřijde. Fanoušci se dočkají druhé série.

Oznámení zveřejnila společnost na svém Twitteru. K textové zprávě přidal Netflix také video, které ukazuje rekapitulaci první série.

Seriál měl premiéru v listopadu. V osmi epizodách popisuje život mladé Wednesday, která nastoupila do akademie v Nevermore. Během pobytu zjišťuje nejen historii své rodiny, ale také fakt, že ji pronásleduje netvor Hyde, který je shodou okolností i prvním chlapcem, jehož políbila.

„Za posledních pár týdnů jsem byla lovena, pronásledována a napodobována miliony lidí na internetu. Bylo to řádné utrpení. Děkuji,“ říká ve videu hlavní postava, která ztvárňuje Wednesday, Jenna Ortega.

Na druhou sérii se kromě fanoušků těší i samotní spoluscenáristé. „Nemůžeme se dočkat, až se vrhneme do další série a prozkoumáme šílený, strašidelný svět Nevermore,“ uvedli Miles Millar a Alfred Gough v rozhovoru pro Tudum, oficiální blog Netflixu. „Byl to neuvěřitelný pocit vytvořit seriál, který obletěl celý svět. Jsme nadšeni, že můžeme v mučivé cestě Wednesday pokračovat i v druhé sérii,“ dodávají.

Datum vydání druhé série zatím nebylo zveřejněno.

Domů
Sdílet
Diskuse