Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2023 10:45
Čas čtení 1:02
Ondřej Jarůšek

Dvě bitvy během pár týdnů! Gábor Boráros zná dalšího soupeře

Dvě bitvy během pár týdnů! Gábor Boráros zná dalšího soupeře
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY FABRIQ MMA MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Gábor Boráros se 25. února představí na druhém turnaji organizace Fabriq MMA.

Slavný slovenský MMA zápasník Gábor Boráros (19:10:1) se už brzy postaví znovu do klece. Před pár týdny byl oznámen jeho zápas na dubnovém turnaji OKTAGON 41 v Liberci, ještě předtím ale Boráros stihne jednu další bitvu. Stane se tak na druhém turnaji organizace Fabriq MMA v Nitře 25. února. Boráros poměří síly s Kirillem Medvedovským (12:13).

Doporučeno
Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků 1. února 2023 18:00

Domácí fanoušci MMA pravděpodobně neslyší jméno izraelského bojovníka poprvé. V minulosti jej porazil český bombardér Leo Brichta a na minulém turnaji Fabriq MMA se měl představit v zápase s Karolem Ryšavým. Medvedovski v minulosti zápasil i v organizacích jako Bellator či ACB, v současné době má za sebou dle údajů na Sherdogu šest proher v řadě na TKO.

V roli favorita nastoupí do souboje Boráros, od kterého se očekává, že naváže na svou předchozí výhru na turnaji Fabriq MMA. Na premiérové akci nové organizace vyřídil soupeře hned v prvním kole a znovu se tak vrátil do vítězného sedla. Medvedovski je však majitelem černého pásku v BJJ a na kontě má sedm ukončení na submisi.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) 29. ledna 2023 11:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FABRIQ MMA (@fabriq_mma)

Diváci se na Borárose mohou už za několik týdnů po této bitvě těšit znovu. Uvidíme jej totiž na turnaji OKTAGON 41 v Liberci, kam organizace OKTAGON MMA zavítá vůbec poprvé ve své historii. Zde se Boráros utká se Selimem Topuzem, vítězem německé řady show OKTAGON Výzva.

Doporučeno
OKTAGON MMA hlásí velkou bitvu o titul! Dán se pobije s nebezpečným veteránem UFC OKTAGON MMA hlásí velkou bitvu o titul! Dán se pobije s nebezpečným veteránem UFC 29. ledna 2023 20:10

Turnaj OKTAGON 41 mimo jiné nabídne také návrat Karlose Vémoly, který se popere v domluvené váze do 88 kg. Hlavním zápasem by se měla stát titulová bitva mezi bantamovým šampionem Jonasem Mågårdem a prozatímním držitelem opasku Gustavem Lopezem.

Domů
Sdílet
Diskuse